Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Izgalmas kérdések Milyen az igazi NŐ?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Izgalmas kérdések Milyen az igazi NŐ?"— Előadás másolata:

1

2 Izgalmas kérdések Milyen az igazi NŐ?
Melyek a NŐ igazi feladatai, felelősségei? Hogyan találhatsz belső NŐI erődre, és hogyan őrizd azt? Olyan kérdéseket feszeget Cs. Szabó Virág, melyek alapjaiban változtathatják meg, virágoztathatják fel társadalmunkat. Merítsünk NŐI erőnkből, fogjunk össze, és emeljük fel együtt a világot!

3 A nő 1000 arca - Nőknek Előadássorozat
Félelmetes Boszorkány, Csábító Szerető, Gondoskodó Anya, Kegyetlen Mostoha, Méltóságteljes Királynő, Alázatos Szolgáló, Bölcs Papnő, stb. Felismerni, felébreszteni, elfogadni NŐ- ségünk minden aspektusát, majd megtanulni a megfelelő időben és helyen a megfelelő arcunkat mutatni – ez az igaz MŰVÉSZET, mely HARMÓNIÁT hoz a világba.

4 A Férfi 1000 arca – Nőknek Romantikus Lovag, Kegyetlen Bíró, Bezárkózó Remete, Bátor Harcos, Bölcs Király, Támogatandó Kisgyerek, stb. Gyere, és engedd a Szívednek megérezni, megérteni és elfogadni a Férfiak és a benned élő Férfi archetípus csodálatos működését: mi motiválja, mi ijeszti meg, mivel tudod Őt erősíteni, és mi az, amivel akaratlanul elbizonytalaníthattad korábban.

5 Mesekörök - Nőknek „A mese tudatosságra szólít fel, értékrendet ad, amelynek mentén eligazodásunk egyértelműbbé válik, és ráébreszt arra, hogy a változások csak bennünk indulhatnak el. Miután sok mesehős valóságos „átváltozó-művész”, azt is megmutatják nekünk, hogy a mi döntésünk, milyen alakot öltünk, minek válunk képviselőjévé a világban. Közben pedig a(z ön)megbocsátásra tanítanak, hiszen bizonyítják, egyetlen döntéssel válhatunk boszorkányból tündérré, vagy békából királyfivá. A mese így élni tanít, kihangsúlyozva a nagy tanulságot: a boldogságért bármikor útra kelhetünk…” Cs. Szabó Virág

6 Mesekör: Anya-Lánya kapcsolat
Minden Anya volt egyszer Lány, ill. minden Lánynak van Anyukája. E kapcsolat egy életre meghatározó. Virág segít a mese szimbólumainak elemzésével megérteni a Lányból NŐ-vé érés folyamatának szükséges, néhol fájdalmas lépcsőfokait, feladatait és buktatóit. E bensőséges, könnycseppekkel és kacajokkal tarkított női együttlét életre szóló élményt adhat, ha Te is úgy akarod.

7 Mesekör: Anya – Fia kapcsolat azaz Hogyan nő fel a Férfi az Asszony oldalán?
E csodálatos mesekör segít megérteni a Férfiakat (apa, testvér, férj, stb.), saját helyünket a Férfiak oldalán, a bennünk élő Férfit, Fiú gyermekek nevelésének kérdéseit. “Úgy érzem, egész máshogyan tudok ezentúl a férfiakra nézni. Most a szívemmel is megértettem, hogy hol a helyem és mi a szerepem a férfiak mellett. Hirtelen nagyon fáradtnak érzem magam a sok fölösleges harc miatt, amit eddig velük folytattam…” (egy résztvevő)

8 Mesekör - Egyéb témák A teljesség igénye nélkül Férfiak a mesékben
A női spiritualitás a mesékben A saját út felvállalása a mesékben Születés és halál a mesékben A változása elfogadása a mesékben Varázserőnk kibontása a mesékben, stb

9 A Férfi Misztériuma - Nőknek
Kapcsolataink Férfiakkal (apa, testvér, férj, szerető, fiú gyermek, főnök) elvárások, és csalódások nélkül Harmónia, lelki béke Férfiak oldalán Szabadság, szárnyalás a Férfi mellett és örömére A bennünk élő Férfi archetípus Virág elkalauzol bennünket a Férfi csodálatos világába, hogy jobban megérthessük, elfogadhassuk Őt, hogy Harmóniában élhessünk Vele. (Bővebben a Férfiról A Férfi 1000 arca előadásban)

10 A Párkapcsolat Misztériuma - Nőknek
Ha érted a Nőt, vagyis önmagad, és érted a Férfit, akkor jó irányban haladsz a Szakrális Párkapcsolat felé. Ezen a még homályosnak tűnő úton Virág segít megtalálni a leküzdhetetlennek tűnő szakadékokon átívelő hidat, a fa mögül előlépő árnyak elűzésének módját, a kettőtökben rejlő erő forrását, és a töltekezés gyönyörű kútját, mely mindig megújító erővel bír, bárhol is akadnátok el.

11 Gyereknevelés - Tabuk nélkül Előadássorozat
„A mai felnőttek is gyerekek voltak egykor, és ha ők nem kapták meg a “hamuban sült pogácsával” azt az útravalót, ami által képesek egészséges életet élni, hogyan is adhatnák át azt később csemetéiknek?” Cs. Szabó Virág Szülőkhöz, leendő szülőkhöz és pedagógusokhoz szól ez a holisztikus szemléletű előadássorozat: felnőtté válásról, szülői szerepekről, különböző életszakaszok érzékeny periódusairól.

12 A Női szerep az új kor hajnalán
Ez a magával ragadó előadás, női együttlét tudatosítja felelősségünket és képességünket a világ (munkahelyünk, családunk, párkapcsolatunk, stb.) harmóniájának alakításában, ráébreszt örökségünkre, amit évezredeken át mindig is hordoztunk magunkban, praktikus tanácsokkal lát el NŐI mivoltunk mindennapos megélésének megerősítésében: pl. hogyan hangolódj rá a Holdra, miért érdemes szoknyában járni.

13 TÉGED IS VÁRUNK SZERETETTEL!
Hála Neked, ha csodálatos felismeréseidben Veled lehetünk. Hála Neked, ha részvételeddel az aktuális csoport többi tagját megajándékozod. Hála Neked, ha NŐ társaidnak továbbítod bemutatkozásunkat. . Programjainkról bővebben: Programok Bejelentkezés: a honlapon, vagy a címen. Cím: Budapest, I. kerület Hírlevelünkre itt tudsz feliratkozn Hírlevél


Letölteni ppt "Izgalmas kérdések Milyen az igazi NŐ?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések