Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Értesítő hírekkel, információkkal a szakszervezetről, a szakszervezeti vezetők munkájáról és ami még belefér. Mivel foglalkozik a vezetőség? Örömmel értesítünk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Értesítő hírekkel, információkkal a szakszervezetről, a szakszervezeti vezetők munkájáról és ami még belefér. Mivel foglalkozik a vezetőség? Örömmel értesítünk."— Előadás másolata:

1 Értesítő hírekkel, információkkal a szakszervezetről, a szakszervezeti vezetők munkájáról és ami még belefér. Mivel foglalkozik a vezetőség? Örömmel értesítünk minden tagunkat, hogy a 2010-es Üzemi Tanács választás eredménye képpen, megőriztük reprezentativitásunkat. Ezután is várható a szoros együttműködés, hiszen a vezetőségünk (Németh Balázs), és tagjaink körében is több ÜT tag van. A frissen megalakult ÜT meghívott bennünket egy 1 órás egyeztetésre. Megerősítettük, hogy a szoros együttműködés a közös célunk a munkavállók érdekében, ezentúl is. Több témában is együtt szeretnénk dolgozni a közeljövőben. Sikerült a vezetőséget összehívnunk a választások után. Rengeteg érdekes téma merült fel. Kati is jelen volt egy órácskára és rengeteg jó tanáccsal látott el bennünket. Megerősítette, hogy bármikor fordulhatunk hozzá. Görög Ági szervezésében elindul egy GYEREKNAPI CIPŐSDOBOZ AKCIÓ, amely akció keretén belül összegyűjtött játékokkal, különböző gyerekeknek szóló tárgyakkal a helyi gyerek kórházakat/intézményeket szeretnénk támogatni. Egy cipős dobozba tegyétek bele, amit gondoltok (plüss állatka, ruha, rajzkellék, stb...). Ezt az akciót a szakszervezetünk szervezi, Ági fogja össze, de a lehető legnagyobb szeretettel kérjük, hogy a nem szakszervezetis tagoknak is szóljatok, és motiváljátok őket is. Erről a jövő héten remélehetőleg a HR is kiküld majd egy kommunkációt, amely tartalmazni fogja, pontosan melyik site- on kinek tudjátok leadni a dobozokat és melyik kórházakhoz/intézetekhezfognak kerülni az ajándékaink. Abban, hogy melyik intézeteket válasszuk természetesen javaslatokat várunk. Kérlek, ne feledjétek csomagjaitokkal a ti körzetetekben lévő intézetek jutnak ajándékokhoz! A dobozok leadási határideje: 2010. május 20. csütörtök. Adminisztratív információ Egészségpénztár tagoknak Amennyiben valamelyik Egészségpénztárnak tagja vagy (Cafetérián keresztül, vagy magán úton), és táppénzes állományba kerülsz, ha szeretnéd, vagy szükséged van rá, jogod van táppénz kiegészítést igényelni a kereted terhére. A pénztár honlapján található Táppénz kiegészítést igénylő nyomtatványt kell letöltened és nevedet táppénzes időszakot kitöltve eljuttatni az Arcisnak, ők leigazolják, visszaküldik részedre, majd Budapesten, a Bartók Házban aláírják és visszakapod újra teljesen kitöltve és aláírva. Ezt pedig már neked kell eljuttatnod a pénztárnak. Ők meg átutalják az EP számládról a bankszámlaszámodra a megállapított összeget. Kiadja: A Szakszervezet Vezetősége INTERNAL 1 SZAKSZERVEZETÜNK HÍREI HUnion 3. Évfolyam 22. szám ‘10/Április

2 Kiadja: A Szakszervezet Vezetősége INTERNAL 2 TÁJÉKOZTATÓ 3. Évfolyam 22. szám ‘10/Április HUnion Programok: o Jövő héten egy nem Telekomos területeknek rendezett értkezletre megyek. Ott lesz a TÁVSZAK jogásza is Dr. Tavaszi József. Erről is fogok írni a következő számunkban. o Május 1-ről a TÁVSZAK megküldte az első körlevelet, holnap cob-ig még tudtok jelentkezni. Továbbra is agitálnék mindenkit, hogy ha tudd jöjjön el. Ez egy olyan fórum, ahol kötetlenül, kizökkenve a hétköznapok taposó malmából jobban megismerkedhetünk. Megbeszélhetjük, hogy kinek, milyen gondolata van, amiket figyelembe tudunk venni a tárgyalásokon. o Sajnos még mindig nincs újabb információm a tervezett két éjszakás, szakszervezetis „sport és kulturális hétvége”-ről, melyet Kecskeméten rendeznének, augusztus utolsó hétvégéjén. Remélem a jövőheti megbeszélésen erről is esik pár szó. Kecskemét gyönyörű és ott van az egyik leghíresebb rajzfilm studiónk, esetleg be is tudunk majd menni, megnézni, hogyan készültek a Magyar népmesék, a Leó és más rajzfilmek. Piszkos pénzügyek 1.: ls. HUNION 21. Piszkos pénzügyek 2.: A kecskeméti hétvége költségeiről a vezetőség a megbeszélésen úgy határozott, hogy amennyiben legalább 15-en részt veszünk ezen a programon, úgy a közös pénzből lesz finanszírozva, ellenben, ha kevesebben jelentkezünk, abban az esetben, sajnos a kollega annyival kevesebb üdülési csekkben fog részesülni. Remélem úgy valósul meg ez a program, hogy legalább a tagság fele el tud jönni. DL használat A legutóbbi hírlevelünkben is megjelent már ezzel a címmel egy rövid cikk. Sajnos, most csak annyit tudok írni, hogy kiderült a HUN HP listájára nem került fel minden dolgozó. A vezetők feladata, hogy a szervezetük levelezási listáját hozzáadják ehhez a listához. Előfordulhat viszont, hogy egy külföldi vezető figyelmét elkerüli. Beke Karcsi kérte a HR-t, hogy küldjenek egy emlékeztető levelet a vezetőknek, hogy intézkedjenek, hogy a megfelelő DL-eket adják hozzá a közös listához. Budapesti Town Hall Wessely István az ITO szervezetében dolgozó kollegáknak tartott egy dolgozói fórumot, ahogy azt vasváriak, rábahídvégiek már ismerik. Az ITO-ban István alatt dolgozó vezetők bemutatták szervezeteiket, meséltek munkájukról és a dolgozók feltehettek kérdéseket. Örömmel láttuk, hogy a HR is jelen volt, Gariscsák Anita személyében. Pesten ez volt az első ilyen fórum, ami meglátszott a kérdések számaiból is. Ezen a fórumon Wessely Istvánnal megbeszéltük, hogy szükséges volna egy háromoldalú találkozó (Mtó részéről: István, ÜT, Szsz). Ehhez időpontot is kaptunk és az ÜT megalakuló ülésén ők is jelezték, hogy örömmel részt vesznek. Továbbra is kérek mindenkit, hogy bármilyen problémája volt az Acris-szal kapcsolatban, azt jelezze felénk.


Letölteni ppt "Értesítő hírekkel, információkkal a szakszervezetről, a szakszervezeti vezetők munkájáról és ami még belefér. Mivel foglalkozik a vezetőség? Örömmel értesítünk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések