Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az iskola az én szememmel Iskolánk diákjai a fent említett pályázatra készítettek diafilmeket, melyek közül a következőt véltük a legjobbnak.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az iskola az én szememmel Iskolánk diákjai a fent említett pályázatra készítettek diafilmeket, melyek közül a következőt véltük a legjobbnak."— Előadás másolata:

1

2 Az iskola az én szememmel Iskolánk diákjai a fent említett pályázatra készítettek diafilmeket, melyek közül a következőt véltük a legjobbnak.

3

4 Itt, az iskolán belül a diákok nagyon jól érzik magukat, mindenkinek megvan a saját baráti köre, amin belül gyorsan telik az idő. Márpedig az idő, fontos tényező. Ugyanis a gyereksereg, a becsengetést követő pár percen belül már az óra végét várja. Nem mintha unalmasak lennének az órák, mert sok olyan dolgot tanulunk, amire szükségünk lesz az elkövetkező pár évtizedben, de vannak dolgok, amiket az életben soha nem fogunk használni.

5 Van olyan óra, ami valóságos megváltás számunkra. Ezt a furcsa jelenséget lyukas órának hívják. Ilyenkor a diákok nyugodtan kiengedhetik a fáradt gőzt, lazíthatnak egy kicsit. Megbeszélhetik az élet nagy problémáit, Pl.: hogy lehetne kijavítani az 1-eseket Töriből, Matekból, meg Magyarból.

6 Igen, ez már a szünet. Ilyenkor a termek úgy néznek ki, mintha soha nem is lett volna benne tanóra. HÁT NEM CSODÁS LÁTVÁNY??? Gondolom rájöttek, hogy miért üres a terem….. Neeem, nem bombariadó.

7 A diákok egyik kedvenc helye, a könyvtár. Itt meglehet találni mindent ami a hasznos időtöltéshez kell. Van itt a könyvektől kezdve, a társasjátékon át, az internet kapcsolatig minden. Néha, kiállítást is szerveznek, mint ahogyan az a képen is látható.

8 Gólyabál: Ezen a rendezvényen sajnos csak az elsősök vehetnek részt, de egy igazán jó buli. Csak úgy vöröslenek a hosszúcsőrök. Itt az elsősöknek különböző próbákat kell kiállniuk.

9 A Környezetvédelmi nap: Minden évben megszervezzük a környezetvédelmi napot. Ilyenkor minden osztály kap egy feladatot, amivel hozzájárulhat az iskola szebbé tételéhez. Néha azért a tanárok is besegítenek A „kemény munkába”.

10 Évzáró: Az évzáró az az esemény, amikor már nem kell nagyon a tanulással foglalkozni legalább is azoknak, akik nem érettségiznek. Mert azoknak a diákoknak, akik végzősök, még csak ez után jön a neheze. Ezzel az eseménnyel zárjuk a tanévet és úgy gondoltam én is ezzel fejezem be iskolánk bemutatását.

11 Készítette: Berger Ferenc Dániel és Lukácsi Kornél


Letölteni ppt "Az iskola az én szememmel Iskolánk diákjai a fent említett pályázatra készítettek diafilmeket, melyek közül a következőt véltük a legjobbnak."

Hasonló előadás


Google Hirdetések