Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Psp:Grant Theft Auto Liberty City Stories Leírás: Alapvetően egy szórakoztató game.A játékmenet a következő: szabadon bolyonghatsz, de ha akarsz akkor.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Psp:Grant Theft Auto Liberty City Stories Leírás: Alapvetően egy szórakoztató game.A játékmenet a következő: szabadon bolyonghatsz, de ha akarsz akkor."— Előadás másolata:

1 Psp:Grant Theft Auto Liberty City Stories Leírás: Alapvetően egy szórakoztató game.A játékmenet a következő: szabadon bolyonghatsz, de ha akarsz akkor nyugodtan küldiket is csinálhatsz:D.Ennyit a játékmenetről most folytassuk tovább.

2 Rendszerigény Elég minimmális rendszerigényű játék: System:2.20 software Ez elég minimális úgyhogy szinte minden Psp-n fut.xD

3 Problem: Nem lehet úszni . A többi sziget (mivel a map egy város melyet hidak kötnek össze melyek nincsenek készen)csak azután nyílnak meg miután te megcsináltad annak a városrésznek a küldetéseit.

4 Bónusz Vannak úgynevezett bónusz küldetések melyek azt foglalják magukba hogy megtalálni és nem kérni kell őket Mindenkinek jó játékot kívánok: łc€t€€


Letölteni ppt "Psp:Grant Theft Auto Liberty City Stories Leírás: Alapvetően egy szórakoztató game.A játékmenet a következő: szabadon bolyonghatsz, de ha akarsz akkor."

Hasonló előadás


Google Hirdetések