Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Vizsgálóberendezések 1 Optikai emissziós spektrométer A berendezés képes azonnal milliomodnyi pontossággal elemezni a fémtartalmat és 20 elem jelenlétét.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Vizsgálóberendezések 1 Optikai emissziós spektrométer A berendezés képes azonnal milliomodnyi pontossággal elemezni a fémtartalmat és 20 elem jelenlétét."— Előadás másolata:

1 Vizsgálóberendezések 1 Optikai emissziós spektrométer A berendezés képes azonnal milliomodnyi pontossággal elemezni a fémtartalmat és 20 elem jelenlétét egyidőben a rézben, acélban, rozsdamentes acélban, hegesztési anyagokban, stb… A berendezés létfontosságú az alapanyagok vegyi elemzésében és a gyártmányfejlesztésben. Folyamatos kutatás, gyártmány- fejlesztés Az 1992-ben kifejlesztett első kínai abszorpciós berendezés óta a BROAD cég kutatás-fejlesztési részlege folyamatosan fejleszti gyártmányait.

2 Optikai emissziós spektrométer A berendezés képes azonnal elemezni a fémtartalmat milliomodnyi pontossággal és 20 elem jelenlétét egyidőben a rézben, acélban, rozsdamentes acélban, hegesztési anyagokban, stb… A berendezés létfontosságú az alapanyagok vegyi elemzésében és a gyártmányfejlesztésben.. Atom abszorpciós spektrométer A berendezés pillanatok alatt rendkívűl nagy pontossággal elemezhetők a folyadék halmazállapotú anyagok, elegyek. Elsősorban a Li-Br oldat összetevőinek és elemeinek vegyi elemzésére használják. A berendezéssel ellenőrizhető az abszorpciós berendezések üzem közbeni korróziója, ami nagyon fontos az időszakos karbantartások idejének meghatározásához, a várható élettartam előrejelzéséhez. Vizsgálóberendezések 2

3 Vizsgálóberendezések 3 Abszorpciós berendezés vezérlését ellenőrző berendezés Segítségével szimulálni lehet a DFA közvetlen fűtésű berendezés üzemelését, be lehet vele állítani, szabályozni és végelenőrizni a vezérlőszekrényt. Héliumos ellenőrző rendszer. fő részegységei a héium spektrométer és a vákuum szet, amivel ellenőrizhető az abszorpciós berendezés vkuum alatti részeinek, a készre szerelt termékek és a teljes berendezés vákuum tömörségének ellenőrzése,illetve elenőrizhető vel lépésről lépésre a berendezés vákuum feltételei. Automata anyagvizsgáló berendezés A berendezéssel roncsolásmentes és roncsolásos anyagvizsgálatokat lehet végezni. A berendezés rendkívül nagy pontossággal mér, meg lehet vele mérni pl. két hajszál közötti feszültségkülönbséget.

4 Vizsgálóberendezések 4 11 db teszt platform, melyen 11 abszorpciós berendezés tesztelhető teljeskörűen egyidejűleg. A BROAD cég létesítménye a legnagyobb és jelenleg a legkorszerűbb a világon az abszorpciós berendezések teljeskörű tesztelésére. A BROAD büszke arra, hogy a teszt platformjának a működését a kínai nemzeti engedélyező hatóság hagyta jóvá.


Letölteni ppt "Vizsgálóberendezések 1 Optikai emissziós spektrométer A berendezés képes azonnal milliomodnyi pontossággal elemezni a fémtartalmat és 20 elem jelenlétét."

Hasonló előadás


Google Hirdetések