Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tanulási – Vizsgázási Útmutató

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tanulási – Vizsgázási Útmutató"— Előadás másolata:

1 Tanulási – Vizsgázási Útmutató
Tanulási – Vizsgázási Útmutató

2 1. Bejelentkezés I. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara azon szakmai szervezet számára, akik nem rendelkeznek e-továbbképzési felülettel, lehetőséget biztosít e-továbbképzés lebonyolítására egy zárt rendszer formájában. Ezen vizsgafelület független a Kamarai továbbképzési felülettől. A továbbképzésre az adott szakmai szervezetnél lehet bejelentkezni. A zárt rendszerű vizsgafelület az alábbi linken érhető el: Bejelentkezni a Kamara által kiadott azonosítóval és jelszóval lehetséges, amelyet minden jelentkező számára a vizsgakurzus megnyitásakor biztosítunk. Ha bármilyen kérdése merülne fel a rendszer használatával, vagy a beállításokkal kapcsolatosan, munkaidőben – között kérjük hívja a (06 ) 1 / es, vagy a (06) 70 / as telefonszámot.

3

4

5 2. Bejelentkezés II. Sikeres bejelentkezés után megnyílik a tesztoldal, ahol tetszés szerint a vizsgázási határideig időkorlát nélkül kitölthetők a tesztek. A tesztoldalra bármikor be lehet lépni és a megadott válaszokat a vizsgázási határidőig lehet módosítani. A vizsgázási idő lejárta után a MESZK értékeli ki a teszteket, és a FESZ adja ki a tk pontokat.

6 3. Tanulás Minden továbbképzésen belül letölthető formátumban találja meg az egyes témakörökhöz tartozó tananyagokat. Az előadások megnyitásához és hallgatásához Microsoft Office Professional 2007 –es szoftver szükséges. Amennyiben Önnek régebbi szoftver van a gépén, lehetőséget biztosítunk segédprogram letöltésére. A vizsgakurzus ideje alatt bármikor lehetősége van a tananyagok elsajátításához.

7 Az alábbiakban nyithatja meg témánként a dokumentumokat.

8 4. Vizsgázás Egy továbbképzés minden egyes tananyagrészéhez legalább 5-10 kérdésből álló teszt feladatlapok tartoznak (egyszerű feleletválasztásos kérdésekkel) A tesztoldalak kitöltéséhez válassza az adott tananyagok alatt található „vizsgázás megkezdése” menüpontot. Ezután megnyílik a „vizsgalap”, ahol a tananyaghoz tartozó kérdéssorokra adhatja meg a választ. Minden kérdésnek egy helyes válasza van, több válasz megadására nincs lehetőség. A kérdéseket nem szükséges egymás utáni sorrendben kitölteni, a válaszok tetszés szerint módosíthatók. A vizsgalap kitöltése után nyomja meg a „teszt leadása” gombot. A vizsgalap válaszai az adott ciklus végéig ezután is még bármikor módosíthatók. Mindenegyes sikeresen leadott vizsgalapról értesítést küldünk a megadott címre. A „virtuális index” menüpontot választva leellenőrizheti, hogy minden tesztet hiánytalanul kitöltött-e. A megtekintés gombra kattintva megnézheti, vagy akár ki is nyomtathatja a már kitöltött tesztlapokat.

9 Amennyiben a vizsgázási anyag megtekintése után szeretné kitölteni a tesztoldalt, válassza az adott tananyagok alatt található „teszt kitöltése” menüpontot. Ezután megnyílik a „vizsgalap”, ahol a tananyaghoz tartozó kérdéssorokra adhatja meg a választ.

10 Minden kérdésnek egy helyes válasza van, több válasz megadására nincs lehetőség.
A kérdéseket nem szükséges egymás utáni sorrendben kitölteni. A válaszok tetszés szerint módosíthatók.

11 A vizsgalap kitöltése után nyomja meg a „teszt leadása” gombot.

12

13 A „virtuális index” menüpontot választva leellenőrizheti, hogy minden tesztet hiánytalanul kitöltött-e. A megtekintés gombra kattintva megnézheti, vagy akár ki is nyomtathatja a már kitöltött tesztlapokat.

14 SIKERES TANULÁST ÉS VIZSGÁZÁST KÍVÁNUNK!


Letölteni ppt "Tanulási – Vizsgázási Útmutató"

Hasonló előadás


Google Hirdetések