Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Moncsi és Juci bébipulyka- pitéje Így készült A kezdetek Nagyapáink pulyka farmjain rejtélyes okokból megnőtt a pulykák elhalálozási száma… Így kimentünk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Moncsi és Juci bébipulyka- pitéje Így készült A kezdetek Nagyapáink pulyka farmjain rejtélyes okokból megnőtt a pulykák elhalálozási száma… Így kimentünk."— Előadás másolata:

1

2 Moncsi és Juci bébipulyka- pitéje Így készült

3

4 A kezdetek Nagyapáink pulyka farmjain rejtélyes okokból megnőtt a pulykák elhalálozási száma… Így kimentünk megfigyelni őket.

5 Később Rájöttünk, hogy a pulykák eledele nem megfelelő, ezért elmentünk a Tesco-ba bevásárolni. Amit viszon ez után láttunk, az sokkoló volt… A pulykák…

6

7 A nagy gondolat.. és a végső jel.. Így a pulykák szép lassan kinőtték a farmot, nekünk pedig megoldást kellet találni erre a problémára. És a világ talán egyik legunalmasabb magyar óráján, egy illusztráció hatására (sült galamb..) úgy döntöttünk: valamit lépni kell… Így hát elérkeztünk ahhoz a fejezethez nem kis életpályánk során, hogy eldöntöttük: Bébipulyka- pite gyárat alapítunk….

8 Történelemünk.. A bébipulyka-pite egyre népszerűbbé és népszerűbbé vált.. A tömegek hisztérikusan verekedtek az utolsó kézi sütésű darabokért.. Eme döntő ok vezetett rá, hogy áttérjünk a nagy üzemi termelésre.. Beépültünk a nagyvilág biznisz, és tőzsde forgalmába.. Részvényeink értéke az eget verdeste.. Ám ekkor…

9 Baljós Árnyak.. És.. A csirkék….. Az a férfi, aki oly hűen reklámozta a termékünket átállt.. A sötét oldalra.. GYERE VISSZA BRAD!! Tomi csirkés-pitéje minden vetélytársat eltiport.. Szó szerint…

10 De! De szerencsére az emberek a minőségi pulyka áru mellett döntöttek, így újra élre tört a Bébipulyka- pite! ÉÉs…

11 Visszakaptuk reklámarcunkat: Bradet! Nekem bevált! Próbálja ki Ön is!

12 Válassza Ön is a Minőséget! Válassza Ön is, a Bébipulyka-pitét!


Letölteni ppt "Moncsi és Juci bébipulyka- pitéje Így készült A kezdetek Nagyapáink pulyka farmjain rejtélyes okokból megnőtt a pulykák elhalálozási száma… Így kimentünk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések