Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Haj - és körömnövekedés- serkentő tabletta. A haj Haj Bőrfelszín Faggyú Tüsző Faggyúmirigy A hajtüsző A mélyen a fejbőr alatt elhelyezkedő hajtüszőből.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Haj - és körömnövekedés- serkentő tabletta. A haj Haj Bőrfelszín Faggyú Tüsző Faggyúmirigy A hajtüsző A mélyen a fejbőr alatt elhelyezkedő hajtüszőből."— Előadás másolata:

1 Haj - és körömnövekedés- serkentő tabletta

2 A haj Haj Bőrfelszín Faggyú Tüsző Faggyúmirigy A hajtüsző A mélyen a fejbőr alatt elhelyezkedő hajtüszőből nő ki a haj. Ez egy olyan élő szerv, amelynek táplálásáról sok apró hajszálér gondoskodik. A hajtüsző alján található a hajszemölcs, amely a hajszálat képező matrix-sejteket tartalmazza.

3 A köröm A köröm egy keratinból felépülő szarulemez, amely a bőr felületén, a matrix-sejtekből képződik. Megfelelő fehérjebevitellel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal erősíthető szerkezete. Körömágybőr Körömlemez Matrix-sejtek

4 Kiknek fejlesztették ki? Egyedi formula, mely alapvető fehérjéket biztosít az erős körmök és az egészséges haj kialakulásához. Uniszex termék az alábbi problémák megszüntetésére: Hajhullás Töredezett, fakó haj Töredező körmök Az alábbi esetekben: Egyes hormonális változásokkor: terhesség, szoptatás, menopauza. Életmódbeli okok: elsavasodás, dohányzás, stressz, helytelen étkezési- és hajápolási szokások, évszakváltozás okozta panaszok. Időskori elvékonyodott haj.

5 Haj - és körömnövekedés- serkentő tabletta A formula: L-lizin (esszenciális aminosav) 200 mg L-cisztein (a keratin fő alkotórésze) 50 mg Almakivonat (procyanidins – antioxidáns) 140 mg Vas 7 mg Vitamin C 30 mg

6 Haj - és körömnövekedés-serkentő tabletta A férfiakban és nőkben egyaránt lejátszódó hatásmechanizmus: Az alma procyanidins növeli a hajszálak mennyiségét, átmérőjét és erősségét. Az L-cisztein (kéntartalmú aminosav, mely a keratin molekula szerves része) erősebbé és ellenállóbbá teszi a hajat és a körmöket. A vas megállítja a hajhullást és fokozza a haj növekedését. Az L-lizin (esszenciális aminosav ) elősegíti a vasfelvételt az ételből és étrend-kiegészítőkből, valamint blokkol egy, a hajhullásért felelős enzimet. A C-vitamin javítja a vas felszívódását.

7 Hogy alkalmazzuk? Napi 2 tabletta. Kúraszerűen, 12 hetes ciklusokban. A kúrák között 3 hét szünet szükséges. A Wellness-csomaggal történő együttes szedése javasolt. Hatékonyságát növeli a hajserkentő hajápolók és a speciális körömápolók használata.

8 3-lépcsős program KÜLSŐLEG BELSŐLEG Wellness Köröm- erősítők Hajápolók Erősebb haj és Köröm Erősebb haj és Köröm

9 Haj - és körömnövekedés-serkentő tabletta


Letölteni ppt "Haj - és körömnövekedés- serkentő tabletta. A haj Haj Bőrfelszín Faggyú Tüsző Faggyúmirigy A hajtüsző A mélyen a fejbőr alatt elhelyezkedő hajtüszőből."

Hasonló előadás


Google Hirdetések