Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

DROGOK Kszitette: Készitette: Bagladi Bence,Strommer Daniel s Liebel Bence Bagladi Bence,Strommer Daniel és Liebel Bence.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "DROGOK Kszitette: Készitette: Bagladi Bence,Strommer Daniel s Liebel Bence Bagladi Bence,Strommer Daniel és Liebel Bence."— Előadás másolata:

1 DROGOK Kszitette: Készitette: Bagladi Bence,Strommer Daniel s Liebel Bence Bagladi Bence,Strommer Daniel és Liebel Bence

2 "A valóság azoknak való, akik nem tudják elviselni a kábítószereket."

3 Fajtái Legális Kve Káve Alkohol Alkohol Energiaitalok Energiaitalok Cigaretta Cigaretta Illegális Kokain Kokain Heroin Heroin Extasy Extasy Marihuana Marihuana

4 Elterjedese

5 Népszerűség

6 A fiatlok köreben nagyon elterjedt szoks a drogozás A fiatlok köreben nagyon elterjedt szokás a drogozás

7 Hatásai a szervezetben A központi idegrendszert támadják: csökkentik a fáradságot, fokozzák az anyagcserét, szívműködést és a légzést, növeli az önbizalmat, megváltoztatja a hangulatot és a viselkedést. A teljesítmény fokozása fölösleges terhet ró a szervezetre.

8 Es kik azok a dilerek? Hát azok akik a drogot árulják. És nem törödnek azzal, hogy mások életét tönkreteszik.

9 Büntetése A törvény két nagy magatartáscsoportot tekint kábítószerrel visszaélésnek. Megkülönböztet ún. fogyasztói és terjesztői típusú magatartásokat. A terjesztői típusú magatartások szigorúbb büntetőjogi megítélés alá esnek.

10 "Kétféle ember van. Aki drogozik, és aki nem ismeri be."


Letölteni ppt "DROGOK Kszitette: Készitette: Bagladi Bence,Strommer Daniel s Liebel Bence Bagladi Bence,Strommer Daniel és Liebel Bence."

Hasonló előadás


Google Hirdetések