Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Football Club webes arculata, azaz egy hivatalos klub honlapjának felépítése Készítette: Kiss László Balázs.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Football Club webes arculata, azaz egy hivatalos klub honlapjának felépítése Készítette: Kiss László Balázs."— Előadás másolata:

1 Football Club webes arculata, azaz egy hivatalos klub honlapjának felépítése Készítette: Kiss László Balázs

2 Hogyan is nézzen ki, mit is kell tudnia? Tükrözze a klubszíneket, de ne legyen harsány Minél több aktualitást tartalmazzon (friss hírek) Gyors legyen Adjon olyan tartalmakat amiért érdemes regisztrálni Biztonságos legyen(felhasználói adatok biztonsága, adatbázis biztonság  jogosultságok kezelése - admin) Áttekinthető legyen a kialakítása, felépítése 2

3 Áttekinthető kialakítás: az oldal felépítése

4 Az oldal kinézete valójában

5 Oldaltérkép Piros keret: Nem elkészült, de betervezett tartalom Sárga keret: védett tartalom

6 Mi történik a feldolgoz.php-ben regisztráció és belépés esetén?

7 Mit ad a regisztráció és bejelentkezés az oldalra? HírekJáték

8 A másik oldal…az adminisztráció Felhasználók adminisztrálása(jogok módosítása, felhasználók törlése) Hírek készítése és adminisztrálása(hol jelenjenek meg, törlés, szerkesztés) Képek feltöltése Hol, melyik aloldalon jelenjen meg az adott cikk Adott cikk szerkesztése Megjelenjen-e a főoldalon?

9 Hírek írása, szerkesztése TinyMCE segítségével és képfeltöltés szekció az adminisztrációs felületen A hírek írása és szerkesztése itt történik A hír beküldésekor ügyelni kell arra, hogy legyen tartalom és a cím mező is ki legyen töltve! Különben hibaüzenetet kapunk! Amikor a küldés gombra kattintunk, akkor a rendszer beállítja a tartalmat piszkozatnak. Ezt át kell állítanunk a hírkezelőben a megfelelő oldalra. Szerkesztéskor az eredeti oldalon jelenik meg a frissített cikk. A fájlok feltöltése menüben képeket tölthetünk fel, amelyek megjelennek a média oldalon lévő slideshowban!

10 Fejlesztési lehetőségek Fórum hozzáadása Regisztráció kibővítése, marketing szempontból fontos adatok gyűjtése Hírlevél funkció hozzáadása Játékos statisztikák beszerzése, készítése, megjelenítése Mobil változat (csak szöveget tartalmaz) készítése Mobil app készítése Lokalizáció készítése, legalább két nyelv megjelenítése Online TV, stream beépítése (Loki TV) Webáruház készítése (Loki Shop) Online jegyvásárlás felület Social elemek implementálása(Facebook, Twitter)

11 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Football Club webes arculata, azaz egy hivatalos klub honlapjának felépítése Készítette: Kiss László Balázs."

Hasonló előadás


Google Hirdetések