Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

 A játék a II. világháború gyalogsági harcmodorát mutatja be. Forradalmi benne a csapat alapú egyjátékos mód, a játékos végig egy szakasszal, vagy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: " A játék a II. világháború gyalogsági harcmodorát mutatja be. Forradalmi benne a csapat alapú egyjátékos mód, a játékos végig egy szakasszal, vagy."— Előadás másolata:

1

2

3  A játék a II. világháború gyalogsági harcmodorát mutatja be. Forradalmi benne a csapat alapú egyjátékos mód, a játékos végig egy szakasszal, vagy az orosz fronton egész sereggel harcolt a Wehrmacht ellen. Az első Call of duty részt sokan kedvelték híres háborús filmekből átvett elemei miatt (pl: a Sztálingrádi ütközet majdnem pontos mása az Ellenség a kapuknál c. háborús filmben látott nyitó jelenetnek, illetve a többjátékos módban az Elit alakulat című filmből vettek át pályákat, mint Carentan, vagy Foy). Ami miatt még sokan sikeresnek tartják a Call of duty sorozatot, az az alacsony gépigénye volt; a fejlesztők szerint a Modern Warfare 2 is könnyen el fog futni a mai közepes gépeken is, így sok helyre el tud jutni. A Call of Duty első részéhez nagy sikere miatt kiadták a Call of Duty: United Offensive nevű kiegészítőt, amelyben főleg többjátékos-módban megjelent a járművek használata. II. világháborúgyalogságiWehrmachtII. világháborúgyalogságiWehrmacht

4

5

6 CALL OF DUTY 5CALL OF DUTY 4

7

8  Gaz  Captain price  ssgt.Griggs

9

10


Letölteni ppt " A játék a II. világháború gyalogsági harcmodorát mutatja be. Forradalmi benne a csapat alapú egyjátékos mód, a játékos végig egy szakasszal, vagy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések