Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Munka és fejlödési garancia Munkaügyi Hivatal. A cél: hogy a munkakeresö minnél hamarabb munkát találjon a Munkaügyi hivatal által rendelkezésükre álló.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Munka és fejlödési garancia Munkaügyi Hivatal. A cél: hogy a munkakeresö minnél hamarabb munkát találjon a Munkaügyi hivatal által rendelkezésükre álló."— Előadás másolata:

1 Munka és fejlödési garancia Munkaügyi Hivatal

2 A cél: hogy a munkakeresö minnél hamarabb munkát találjon a Munkaügyi hivatal által rendelkezésükre álló programokkal. A Munkaügyi hivtal dönti el hogy ki vehet részt a programban.

3 Ki vehet részt: Akinek lejár hamarosan a munkaügyi segélye Aki munkanélkül van 18 hónapja (és nem jár neki munkanélkülisegély) Aki részt vett a fiatalok programjában 15 hónapig és ez az idö most lejárt Aki börtönben ült Azok a félidös munkanélküliek akiknek gyermeke van 18 év alatt és a szülö egyedülálló

4 Segély Aki részt vesz a programban segélyt kap a Biztositótól aminek összegét az utolsó munkabér alapján állapitják meg. 65 % maximum 680 kr naponta. Akinek eleve nem volt munkanélküli segélyre jobosult az az alap összeget kapja maximum 450 napig.

5 A program 3 részre van osztva 1. elsö fázis ( feltérképezés, munkakeresés coachninggal és elökészülés a további programra. 2. fázis (munkapraktika, munkagyakorlat 3. fázis (társadalmi munka munkasegélyi bérrel

6 Programkiegészitö 6 hónapig és a cél hogy a munkakeresö talál munkát és a Programkiegészitö cég ezért pénzt kap az államtól.

7 Alkalmazási Segélyek (Nystartsjobb) duppla munkaadói adómentesités Särskilt anställningsstöd (max 85 % segély a munkáltatónak)

8 További lehetöségek a program alatt Tanulási lehetöség a program alatt Vállalkozás inditási hozzájárulás

9 Hogy lehet kilépni a programbol aki munkát kap föiskolai vagy egyébb ( nem az állam által fizetett iskola) Önkéntesen kilép Kizárják Uj munkanélküli segélyre jogosult 6 hónapi munka után

10 -


Letölteni ppt "Munka és fejlödési garancia Munkaügyi Hivatal. A cél: hogy a munkakeresö minnél hamarabb munkát találjon a Munkaügyi hivatal által rendelkezésükre álló."

Hasonló előadás


Google Hirdetések