Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A nagy átverés: Meddig szórakoznak még a nyugdíjakkal? Korózs Lajos Elnökségi tag.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A nagy átverés: Meddig szórakoznak még a nyugdíjakkal? Korózs Lajos Elnökségi tag."— Előadás másolata:

1 A nagy átverés: Meddig szórakoznak még a nyugdíjakkal? Korózs Lajos Elnökségi tag

2 Értsék meg! Amit elköltöttek, nem lehet jóváírni! Veszélyben a nyugdíja minden magyar állampolgárnak míg a Fidesz kormányoz! Értsék meg: az egyéni számlát szüntetik meg, és nem egyéni számlát hoznak létre! Manyup pénzeket O. V. vette el, most az esélyét veszi el, hogy a nyugdíj előtt állók nyugdíjat kapjanak öregkorukban! Több tiszteletet, több szakértelmet, több alázatot várna mindenki egy ilyen fontos témában, mint a nyugdíj, ami 4 millió aktív dolgozó magyar ember jelenét és jövőjét befolyásolja! Ők négy millióan nem rögtönzést, nem hazudozást, nem kapkodást érdemelnek!

3 EZ A NAGY ÁTVERÉS!

4 ÁTLÉPÉS ÖNKÉNT ÉS DALOLVA! A Nemzeti Együttműködés Kormánya átverte azokat, akik „önként” visszaléptek az állami nyugdíjrendszerbe. Mára az is kiderült: a nyugdíjvagyont „eltőzsdéző” magán-nyugdíjpénztárak, a kormányzati propagandával ellentétben komoly hozamokat produkáltak azoknak, akik nem dőltek be a zsarolásnak, és tagok maradtak. A lenyúlás indoka az államadósság elleni harc, na ez teljes bukás! Az államadósság magasabb, mint bármikor a történelemben!

5 Orbán szó szerint! „ Ma kaptunk egy világos menetrendet (...) és ebben az évben a magyar állami nyugdíjrendszer is átáll az egyéni számlán vezetett nyugdíjrendszerre” ( 2011. február 2-án tartott sajtótájékoztató)

6 A hazugság két szóból áll: „megvédtük a nyugdíjakat” Nem véletlen, hogy hogy idén január 1-jétől nulláról indulnak az egyéni számlák, a magán- nyugdíjpénztári megtakarítást nem kell rá átvezetni. Ezt a pénzt ugyanis eltapsolta, eltőzsdézte, titkárnőkre költötte a kormány. Summázatként mondom: a hazudozás, a dilettantizmus és az unortodoxia mindaddig folytatódni fog, amíg szavazóik meggyőzéséhez elég két szó „megvédtük a nyugdíjakat”.

7 Össze – vissza beszélnek! Ha nyilván is tartják külön is a bevallott - tehát nem a befizetettet - nyugdíjjárulékot, akkor kérdezem, mire használják? Semmire, mert önmagában semmit nem mond, ott a nyugdíj alapjául szolgáló kereset, mert ebből számítják ki a nyugdíj alapjául szolgáló havi átlagkeresetet. Ennek a nettósított havi átlagkeresetnek annyi százaléka lesz a nyugdíj, amennyit a nyugdíjskála mutat, függően attól, ahány évi szolgálati időt szerzett az érintett.


Letölteni ppt "A nagy átverés: Meddig szórakoznak még a nyugdíjakkal? Korózs Lajos Elnökségi tag."

Hasonló előadás


Google Hirdetések