Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet. Kezdetben...... az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet. Kezdetben...... az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét."— Előadás másolata:

1 VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet

2 Kezdetben...... az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét a tréning hónapod, de nem kell elfelejtened, hogy a szponzorod segít neked ez idő alatt a szponzorálásban. Ez is része a tréningnek. Az MLM programokban azonnal szponzorálhatsz, ahogyan csatlakoztál.

3 Miről szól ez az üzlet... Amikor belépsz egy MLM rendszerbe, az üzletedet először csak TE MAGAD jelented. Ha azt akarod, hogy sikeres üzleted legyen, ahhoz az kell, mint már tudod, hogy néhány KOMOLY EMBERT szponzorálj. Ahhoz, hogy őket megtaláld, több embert kell szponzorálnod.

4 Ahogy múlik az idő...... a szponzotálással eltöltendő idő mennyisége folyamatosan csökken. Miért? Mert találsz egy komoly embert, aztán kettőt és elérsz addig amikor már nem kell szponzorálnod, hanem inkább megtanítod szponzorálni az embereidet, majd megtanítod, hogyan tanítsanak. Mikor elérték a megfelelő mélységet, akkor keresel újabb komoly embereket a helyükbe.

5 Ha megvan az a néhány komoly embered...... időd 95% - át azzal kell töltened, hogy velük dolgozol...... 2,5% arra megy el, hogy kiszolgálod a barátaidból lett fogyasztóidat...... a maradék 2,5% pedig a „magok ültetésére” marad. Valójában az időd 100% - át a termékek mozgatására fordítod, ez jelenti az üzlet „eladási” oldalát.


Letölteni ppt "VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet. Kezdetben...... az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét."

Hasonló előadás


Google Hirdetések