Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kedvenc ételem Bajcsi Ágnes 9.b. Rántott sajt Hozzávalók Rántani való sajt Rántani való sajt Liszt Liszt Tojás Tojás Zsemlemorzsa Zsemlemorzsa Hasábburgonya.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kedvenc ételem Bajcsi Ágnes 9.b. Rántott sajt Hozzávalók Rántani való sajt Rántani való sajt Liszt Liszt Tojás Tojás Zsemlemorzsa Zsemlemorzsa Hasábburgonya."— Előadás másolata:

1 Kedvenc ételem Bajcsi Ágnes 9.b

2 Rántott sajt

3 Hozzávalók Rántani való sajt Rántani való sajt Liszt Liszt Tojás Tojás Zsemlemorzsa Zsemlemorzsa Hasábburgonya Hasábburgonya Majonéz vagy tatármártás Majonéz vagy tatármártás

4 Elkészítése A sajtból vágj 5-6 mm-es szeleteket A sajtból vágj 5-6 mm-es szeleteket Panírozd be a következőképpen: liszt > tojás > liszt > tojás > zsemlemorzsa Panírozd be a következőképpen: liszt > tojás > liszt > tojás > zsemlemorzsa Bő, forró olajban süsd. Bő, forró olajban süsd.

5 Köret  Hasábburgon ya  Majonéz  Tartármártás

6 Kalória tartalom Megnevezés pannónia sajt zsemlemorzsa búzaliszt (finomított) burgonya coca-cola vaj tojás (1db=40 g) Összesen:8622 kJ 2060 kcal (kJ) egy adagra (kcal) egy adagra (kJ) össze- sen (kcal) Összes- en adag

7 Jó étvágyat!!!


Letölteni ppt "Kedvenc ételem Bajcsi Ágnes 9.b. Rántott sajt Hozzávalók Rántani való sajt Rántani való sajt Liszt Liszt Tojás Tojás Zsemlemorzsa Zsemlemorzsa Hasábburgonya."

Hasonló előadás


Google Hirdetések