Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

REIKI Gyógyító kezek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "REIKI Gyógyító kezek."— Előadás másolata:

1 REIKI Gyógyító kezek

2 Mit jelent a Reiki? A Reiki japán szó, univerzális életerő- energiát jelent, mely az élőlények gyógyulását, azok egészségének megtartását szolgálja.

3 A Reiki története Mikao Usui japán teológus és szerzetes arra kereste a választ, hogyan gyógyított Jézus. Ennek nyomán jutott el végül – hosszas keresés után – ősi tibeti írásokhoz, amelyek említést tesznek egy kézrátételes energetikai gyógyító technikáról. Ennek alapján alkotta meg az Usui Reiki Shiki Ryoho-t, a Reikivel való gyógyítás útját.

4 A Reiki kezelés A kezelő személy életerőt támogató energiát juttat a kezelt személy energiamezejébe. Ebben a folyamatban a kezelő személy a Reiki energia- csatornájaként működik. A Reiki energia úgy és ott hasznosul, ahogyan erre a befogadó személynek leginkább szüksége van. Bárkin alkalmazható, aki a kezelést kéri, jól kombinálható hagyományos és alternatív gyógymódokkal.

5 A Reiki energia hatásai
A Reiki-energia beépülve támogatja a szervezet életfolyamatait, betegség esetén aktivizálja az öngyógyító erőket, emellett oldja az energetikai blokkokat és csökkenti a fájdalmat, oldja a stresszt, testi és lelki szinten harmonizál. Hosszabb távon alkalmazva elősegíti a spirituális fejlődést is.

6 Reiki beavatás A Reiki mester által végzett finomenergetikai behangolás, a gyógyító csatornák megnyitása és a Reiki energiával való kapcsolat megteremtése hatására a tanítvány képessé lesz a Reiki energiát magán keresztül mások vagy saját maga számára közvetíteni.

7 a RAI (Reiki Association International) szerint:
Reiki szintek a RAI (Reiki Association International) szerint: I. szint: kézrátételes energiaátadás II. szint : Reiki szimbólumok és ezek alkalmazásai, távkezelés III. szint: Mesteri szint

8 Reiki tanfolyamok A Nemzetközi Reikiszövetség (RAI) előírásai szerint zajlanak: A hallgatók elsajátítják az elméleti alapokat és kezelési technikákat. Megismerkednek a Reiki szimbólumokkal és azok alkalmazásával. Minden szinten az annak megfelelő beavatásban részesülnek.

9 RELAX-MED Oktatási és Tanácsadó Kft.
A tanfolyamokat vezeti: Dr. Reif Éva orvos-természetgyógyász Jelentkezés, információ: a 30/ es számon, és az címen az oktatónál. Szeretettel várjuk tanfolyamunkon!


Letölteni ppt "REIKI Gyógyító kezek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések