Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hogyan fejlesszük ki magunkban a

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hogyan fejlesszük ki magunkban a"— Előadás másolata:

1 Hogyan fejlesszük ki magunkban a
a vállalkozókra jellemző gondolkozást?

2 Veszítsd el az állásodat!
Persze ne a valóságban…, de legalább a fejedben. Határozd el, hogy ameddig a Cashflow-négyszög bal felén vagy, egy másfajta alkalmazott leszel - egy független vállalkozó.

3 Első számú lépés: Tűzd ki a célt, hogy legalább kétszer annyit érj, mint amennyit a munkáltatód fizet.

4 Bármely vállalatnál az alkalmazottaknak legfeljebb a 20%-a képes hosszú távon, egyedülálló módon hozzájárulni a sikerhez - ezek az emberek nélkülözhetetlenek. A maradék 80% pótolható.

5 Mennyit érsz a cégednek?
Tegyük fel, a közvetlen felettesedet előléptetik, és a vállalaton belül másik részleghez helyezik. Vajon magával visz-e az új helyre? Fontos vagy-e a közvetlen felettesednek?

6 Második lépés: Gondolkozz főnök módjára! Gondolkozz úgy, mint egy főnök... és nagyobb lesz a valószínűsége annak, hogy te magad is azzá válsz!

7 Harmadik lépés: Érd el, hogy a közvetlen főnököd győztes legyen.
Légy a főnököd védelmezője! Érd el, hogy sikeres legyen! Tekints bizalommal a főnöködre! Csupán a saját értékedet növeled.

8 Negyedik lépés: Találd meg a hivatásodat , és határozd el, hogy abban a legjobb leszel. Ha a munkahelyeden értékesebb akarsz lenni, derítsd fel, mi az, amit a legjobban szeretsz csinálni, mi az, amit élvezel a munkádban! Kövesd a szívedet, és a pénz követni fog.

9 Ötödik lépés: Folyamatosan képezd magad! A világ sokkal gyorsabban változik, mint hogy megtanulj mindent, amire szükséged van egy állásban. Életed végéig tanulni fogsz. Három speciális képességet kell elsajátítanod:

10 Hogyan gondolkozz tulajdonosként?
Hogyan tárgyalj, győzz meg és befolyásolj? Hogyan népszerűsítsd, és hogyan add el önmagad?

11 A CashflowTársas.hu köszöni a figyelmedet!
Ha szeretnél többet megtudni a vállalkozói gondolkodásmódról, gyere el Cashflow-t játszani! Itt megtalálod a válaszokat! © Copyright CashflowTársas.hu


Letölteni ppt "Hogyan fejlesszük ki magunkban a"

Hasonló előadás


Google Hirdetések