Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A PÁLYAVÁLASZTÁS ÖSSZETEVŐI SorsszerűVálasztott Tünde – átlagos képességek - protekció a főiskolára való bejutáshoz – viszonylagos jómód, tehetős szülők.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A PÁLYAVÁLASZTÁS ÖSSZETEVŐI SorsszerűVálasztott Tünde – átlagos képességek - protekció a főiskolára való bejutáshoz – viszonylagos jómód, tehetős szülők."— Előadás másolata:

1 A PÁLYAVÁLASZTÁS ÖSSZETEVŐI SorsszerűVálasztott Tünde – átlagos képességek - protekció a főiskolára való bejutáshoz – viszonylagos jómód, tehetős szülők – tetemes vagyon várható örököse – a magyar szak választása – a nyugodt körülményeket biztosító munka előnyben részesítése a magas fizetéssel szemben Attila – gyors felfogóképesség – nem mehetett gimnáziumba – nem kap megfelelő tanári állást – vágyai ellenére fizikai munkát kénytelen végezni – az após támogatása – bizonyításvágy, melynek következménye a jó tanulmányi eredmény – nevezés a tanulmányi versenyre; – Software fejlesztő cég elindítása

2 Attila előző életében Marokkóban élt…

3 …egy berber nőként.

4 Irigyelte a kevesebbet dolgozó férfiakat…

5 és európai életre vágyott.

6 Tünde előző életében Svédoszágban lakott…

7 Jól menő vállalat vezetőjeként dolgozott, és erős dohányos volt.

8 Jövedelméből jótékony célokra adakozott. Nem szeretett e hideg országban lakni. 58 évesen egy kórház intenzív osztályán hunyt el.

9 „Az anyagi természet az embert vágyai és tettei szerint különféle hajlékokba helyezi. Hogy milyen lakhelyet érdemel ki, s milyen örömben és szenvedésben lesz ott része, annak maga az élőlény az oka.” (Bhagavad-gítá 13.21. magyarázat)

10 Arjuna így szólt: Óh, Krisna! Milyen sors vár arra a transzcendentalistára, aki nagy hittel kezdi el az önmegvalósítás folyamatát, ám világias elméje miatt később letér az útról?

11 Az Istenség Legfelsőbb Személyisége így válaszolt: A sikertelen jógí becsületes, vagy előkelő családban fog újra megszületni. Az is lehet, hogy nagy tudású transzcendentalisták családjában születik meg.

12 Születése után ismét felébred benne előző életének isteni tudata, s ennek folytán természetes módon vonzódni kezd a jóga elveihez, anélkül hogy kutatna utánuk. (Bg. 37-45.)

13 KÖVETKEZTETÉS  Az emberben újraéled előző életbeli tudatállapota.  A múlt életbeli vonzódások és törekvések folytatódnak.  Az újjászületések a tökéletes tudatállapot eléréséig ismétlődnek.


Letölteni ppt "A PÁLYAVÁLASZTÁS ÖSSZETEVŐI SorsszerűVálasztott Tünde – átlagos képességek - protekció a főiskolára való bejutáshoz – viszonylagos jómód, tehetős szülők."

Hasonló előadás


Google Hirdetések