Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jézus főpapi imádsága Imádkozzunk Ővele. Egy imádság az emberért.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jézus főpapi imádsága Imádkozzunk Ővele. Egy imádság az emberért."— Előadás másolata:

1 Jézus főpapi imádsága Imádkozzunk Ővele. Egy imádság az emberért

2 „Hatalmat adtál nekem minden halandó felett, hogy mindazoknak, akiket nekem adtál, örök életet adjak” Uram, te, a megvetett ember, te vagy a mi kegyelmes ítélőnk, az élet forrása, epedve várom a napot, amikor az örök élet koronáját a te színed előtt, a te kezedből vehetem el.

3 „Azokat a beszédeket, amelyeket nekem adtál, átadtam nekik, ők pedig befogadták” Add, hogy szüntelen, nap, mint nap a te igéddel táplálkozzam, s az növelje belsőmet.

4 „Nem a világért könyörgök, hanem azokért, akiket nekem adtál, mert a tieid” Uram, add, hogy a világ minél nagyobb része a tied lehessen. Vértezz fel ezért bennünket szilárd hittel, el nem múló reménnyel és önfeláldozó szeretettel.

5 „ Én nekik adtam igédet és a világ gyűlölte őket, mert nem a világból valók, mint ahogy én sem vagyok a világból való ” Uram, gyűlöl, megvet minket a világ. De érdemes gyűlölet ez, add, hogy a világ gyűlölete ne tartson minket vissza a Te neved vallásáról.

6 „Én őértük odaszenteltem magamat, hogy ők is megszentelődjenek igazsággal” Jézus, Urunk olyan megfoghatatlan öröm megszenteltként, méghozzá igazsággal megszenteltként élni ezen a szürke földön

7 „Én azt a dicsőséget, amelyet nekem adtál, nekik adtam, hogy egyek legyenek, ahogy mi egyek vagyunk” Uram, töredékét sem vagyunk képesek felfogni annak, amit értünk tettél. Téged illetett volna a dicsőség, de azt mi kaptuk, mert el nem múló szeretettel szeretsz mindannyiunkat.

8 „Úgy szeretted őket, ahogy engem szerettél” Add Uram, hogy ezt a felfoghatatlan szeretetet ne tékozoljuk, hanem továbbítani tudjuk egymás felé.

9 Mostmár tudom, mit tettél értem, ezért áldom, dicsérem neved, mint a Te megszentelt tanítványod. Ámen


Letölteni ppt "Jézus főpapi imádsága Imádkozzunk Ővele. Egy imádság az emberért."

Hasonló előadás


Google Hirdetések