Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kiállítás-tervező Kipróbáljuk, milyen feladatokkal kell megbirkóznia egy kis múzeum kiállításkészítő muzeológusának. Egy dia legyen egy szokásos múzeumi.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kiállítás-tervező Kipróbáljuk, milyen feladatokkal kell megbirkóznia egy kis múzeum kiállításkészítő muzeológusának. Egy dia legyen egy szokásos múzeumi."— Előadás másolata:

1 Kiállítás-tervező Kipróbáljuk, milyen feladatokkal kell megbirkóznia egy kis múzeum kiállításkészítő muzeológusának. Egy dia legyen egy szokásos múzeumi vitrin hátfala. Ebbe a vitrinbe kell tárgyat vagy tárgyakat és szövegeket, esetleg képeket elhelyezni, saját ízlése és a látogatók igénye szerint. Ebben a ppt-ben talál: 4 tárgy-képet (az egyik 2 tárgyat mutat), kétféle, tetszés szerint méretezhető szövegpanelt és egy tetszés szerint átalakítható dobogót. A tárgyak méretén nem lehet változtatni, azok ekkorák, és azokból csak egy-egy van. A többi elem átalakítható, többszörözhető. Néhány ötletet is talál az utolsó diákon. Rendezzen be legalább egy vitrint (lehet többet is). Alkossa meg a szöveget (találja ki a mondanivalót, avagy üzenetet), válasszon hozzá betűtípust, papírszínt, a vitrinhez háttérszínt, esetleg mintázatot, esetleg kiegészítő képet, térképet, fotót, grafikát. A cél nem az apró részletekre való odafigyelés (az elég a vitrin berendezésekor), hanem a kreatív tervezés. A kész vitrint mentse ez a következő néven: vezeteknev-vitrin-1.ppt A tárgyak: Mozgatható ördög-szobor (Milánó, Sforza kastély anyaga) Sárkány, bronz köztéri szobor (Ljubljana) Emberfenékdió (Magyar Természettudományi Múzeum anyaga) Valaha sárkánycsontoknak vélt, megláncolt mamutcsontok (Magyar Természettudományi Múzeum anyaga)

2

3

4

5 Vitrin címe Tárgy szövege

6 Vitrin címe Tárgy szövege

7 Vitrin címe Tárgy szövege

8 Vitrin címe Tárgy szövege

9 Sárkány?

10 Cím

11

12


Letölteni ppt "Kiállítás-tervező Kipróbáljuk, milyen feladatokkal kell megbirkóznia egy kis múzeum kiállításkészítő muzeológusának. Egy dia legyen egy szokásos múzeumi."

Hasonló előadás


Google Hirdetések