Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

DIGITAL SOUND TISZTA VÍZ Fellegekből száll alá, s hegyek mélyén éled, Nem más ő, mint tiszta víz, örök mint az élet. Kicsiny forrás mélyén, szíve.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "DIGITAL SOUND TISZTA VÍZ Fellegekből száll alá, s hegyek mélyén éled, Nem más ő, mint tiszta víz, örök mint az élet. Kicsiny forrás mélyén, szíve."— Előadás másolata:

1

2 DIGITAL SOUND

3 TISZTA VÍZ

4

5

6

7 Fellegekből száll alá, s hegyek mélyén éled, Nem más ő, mint tiszta víz, örök mint az élet. Kicsiny forrás mélyén, szíve újra dobban, Cseppenként éledve, öntudatra lobban. Majd apró csermelyként, napvilágra jutva Tétován bukdácsolva indul el az útra Oly útra, mely mindent meghatároz Az útra a születéstől, az ismételt halálhoz Egyre erősödve, s kavicsokkal játszva Robogva fut a hegyről, egy megújult világba Állja útját, sok komor, kevély-nagy szikla, Utat tör közöttük, szivárványt hasítva. Hol útjában elhalad, terem számtalan új élet Megitatja a vadat, s cseppjeitől száraz kóró éled. Hegyek lábainál csendben folydogálva. Táplálja az édent, tikkadt vándort látva Medrének ölében fürge halak ringnak Étket nyújtva sásban búvó apró madarinknak. Táplál ő minket önzetlenül, s időtlenül rég már Bölcsesség szól belőle, szótlanul és némán. S hajt ő malmot, vízikereket többet is, mint százat Csendben teszi dolgát, míg-nem belefárad. Végül megnyugodva, s az óceánhoz érve, Nem hal meg, csupán felszáll ismét a kéklő égbe. *** Ember ki e csodát átélhetnéd végre. Légy te is ily tiszta az újjá születésre. / M. Laurens 2006 febr. / M. Laurens PPS produkció 2006 http://bullstar.fw.hu/ Kilépés: ESC billentyű


Letölteni ppt "DIGITAL SOUND TISZTA VÍZ Fellegekből száll alá, s hegyek mélyén éled, Nem más ő, mint tiszta víz, örök mint az élet. Kicsiny forrás mélyén, szíve."

Hasonló előadás


Google Hirdetések