Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

INVHU002_Parameter_Table 2008. Január. Tartalomjegyzék  1. A funkcióblokk feladata  2. A felhasználás körülményei  3. A FB bemenetei/kimenetei változói.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "INVHU002_Parameter_Table 2008. Január. Tartalomjegyzék  1. A funkcióblokk feladata  2. A felhasználás körülményei  3. A FB bemenetei/kimenetei változói."— Előadás másolata:

1 INVHU002_Parameter_Table 2008. Január

2 Tartalomjegyzék  1. A funkcióblokk feladata  2. A felhasználás körülményei  3. A FB bemenetei/kimenetei változói  4. A FB változóinak részletes leírása  5. Alkalmazási minta

3 1. A funkcióblokk feladata CP1H vagy CP1L portjára csatlakoztatott frekvenciaváltó adott paraméterének írására nyílik lehetőség. (Pl. motoráram átírása kommunikációs vonalon keresztül) Ki kell választani a kommunikációs portot, Meg kell adni - a slave egység „node” számát, - az írandó paraméter címét. Az értéket, melyet az kiválasztott paraméterbe írunk, memóriaterületen adjuk meg. Kiválasztjuk a memória típusát, majd a báziscímtől való eltolást is megadjuk. Ennek a memóriaterületnek a tartalmát mozgatjuk a kijelölt paraméter területre a kommunikáció start jelzés kiadása után. A kiválasztott memóriaterületet követő szóra pedig monitorozzuk a frekvenciaváltó kiválasztott paraméterét.

4 2. A felhasználás körülményei A funkcióblokk használatakor (kommunikáció start aktív jelzése esetén) más alkalmazás nem használhatja a portot.

5 3. A FB bemeneti/kimeneti változói

6 4. A FB változóinak részletes leírása

7 5. Alkalmazási minta Bemenetek értelmezése: Kommunikáció a 2-es porton 4-es node számú frekvenciaváltó kiválasztva #030E hex motoráram paraméter írása DM0 báziscím &1000 eltolás DM1000 területen a forrásadat DM1001 területen monitor adat Kommunikáció indítása


Letölteni ppt "INVHU002_Parameter_Table 2008. Január. Tartalomjegyzék  1. A funkcióblokk feladata  2. A felhasználás körülményei  3. A FB bemenetei/kimenetei változói."

Hasonló előadás


Google Hirdetések