Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Fejlesztes.emagyar.net farkas andrás. fejlesztes.emagyar.net mi ez? A Magyar-magyar Platform – bár még maga is új kezdeményezés – állandó fejlesztést,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Fejlesztes.emagyar.net farkas andrás. fejlesztes.emagyar.net mi ez? A Magyar-magyar Platform – bár még maga is új kezdeményezés – állandó fejlesztést,"— Előadás másolata:

1 fejlesztes.emagyar.net farkas andrás

2 fejlesztes.emagyar.net mi ez? A Magyar-magyar Platform – bár még maga is új kezdeményezés – állandó fejlesztést, újítást igényel. A Platform maga nemcsak végrehajtási tevékenységek összességéből kell álljon, hanem állandó jelleggel a további fejlesztést, a régiókon és határokon átnyúló kommunikációt kell segítse.

3 fejlesztes.emagyar.net mi ez? A fejlesztes.emagyar.net tevékenységi köre a Platform hatékonyságát és fejlődését célzó tevékenységeket foglalja magába. Vagyis olyan projekteket foglal magába, amely a Platform egészének működését, a tevékenység mérhető célokra alapozott hatékony monitoringját, valamint a jövőről való gondolkodás eszközeit, hálózatát biztosítja.

4 fejlesztes.emagyar.net mi ez? A fejlesztes.emagyar.net olyan döntési, szakértői hálózatot jelent egyben (személyeket, szervezeteket), amely lehetővé teszi a közös gondolkodást, fejlesztést. A fejlesztes.emagyar.net közép és hosszútávon a Kárpát-medence nemcsak magyarok által lakott területeinek fejlesztési terévé is válhat, amennyiben hatékonyan építi le a főképpen nyelvi és kulturális különbségekből származó akadályokat.

5 fejlesztes.emagyar.net célcsoportok ELSŐDLEGES CÉLCSOPORT Magyarországon és a hét határon túli magyar régió, valamint a nyugati magyarság civil szervezetei Civil szakértők – magánemberek – akik érdekeltek a kárpát- medencei integrált fejlesztések iránt Menedzsment szakértők – projektek és átfogó programok lebonyolításában, illetve a pályázati „piacot” ismerők MÁSODLAGOS CÉLCSOPORT Magyarországon és a hét határon túli magyar régióban, valamint a tengeren túlon tevékenykedő kis- és középvállalkozások A magyarok által lakott települések és régiók önkormányzatai

6 fejlesztes.emagyar.net érintettek köre Anyaországi magyar közösség Határon túli, kárpát-medencei magyarság Nyugati magyarság A magyarok által lakott határon túli régiók többségi nemzetiségei (román, szerb, szlovák, szlovén, ukrán, osztrák, horvát, amerikai, latin-amerikai) Magyar Kormány A Kárpát-medence országainak kormányzatai (eltérő mértékben)

7 fejlesztes.emagyar.net tevékenységek Kiadványok a térség regionális fejlesztéséről Időszakos – könyv – adott témakörökben: éves jelentések, európai trendek, stb. Rendszeresen megjelenő folyóirat(ok) Online szervezeti KI KICSODA és SZOCIÁLIS HÁLÓ Helyszíni és online think-tankok kialakítása, amelyek célja a térség identitásáról, fejlődési irányvonalairól való gondolkodás, valamint a régiók együttműködési lehetőségeinek feltárása Javaslatok, álláspontok megfogalmazása a térséget érintő, fejlesztéspolitikai kérdésekről

8 fejlesztes.emagyar.net tevékenységek Forrástérképezés – a pályázati, egyéb forrásbevonási lehetőségek állandó monitorozása, a fejlesztési irányvonalak szempontjából (összekötve az eu.emagyar.net ágazattal is) Magyar-magyar folyamatok és projektek stratégiai monitoringja, értékelések elvégzése, újabb tervek megalapozása Fejlesztési szakértők jegyzéke A tevékenységeket két alapvető egységre lehet bontani e témakör alatt: adminisztratív és monitoring feladatok, valamint a jövőre vonatkozó elvi, szakmai, tervezési feladatok

9 fejlesztes.emagyar.net a munka csak most kezdődik


Letölteni ppt "Fejlesztes.emagyar.net farkas andrás. fejlesztes.emagyar.net mi ez? A Magyar-magyar Platform – bár még maga is új kezdeményezés – állandó fejlesztést,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések