Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szentgotthárd bemutatja: Mocskos Jövő? Danke, nein!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szentgotthárd bemutatja: Mocskos Jövő? Danke, nein!"— Előadás másolata:

1

2 Szentgotthárd bemutatja: Mocskos Jövő? Danke, nein!

3 Volt már úgy, hogy valami szörnyűség történt a közeledben, és Te arra gondoltál, milyen jó, hogy ez nem veled történt meg? És olyan is volt már, hogy egy ilyen esetben az is végigfutott az agyadon, hogy ez bizony veled is bármikor megtörténhet?

4 Szentgotthárd közvetlen közelében most ilyesmi történik…

5 A város határától alig száz méterre, osztrák oldalon egy gigantikus szemétégetőt akarnak felépíteni. Ez a heilegenkreuzi ipari park látképe, a távolban Szentgotthárd barokk templomának tornya. A nyíl az uralkodó szélirányt jelzi.

6 A szemétégetőt a jelenlegi zöld területen kívánják felépíteni. Az ipari monstrum méreteiről világos képet mutat már az a tény is, hogy ha Burgenland összes szemetét itt füstölnék el, az is csak a kapacitásai egytizedét kötné le.

7 A szemétégetőt eredetileg Graz mellett akarták felépíteni, de a terv megbukott a helyiek tiltakozásán. A szemétégető mögött álló ipari lobbi most Ausztria legkeletibb pontján akarja megvalósítani azt, amit a graziak elutasítottak. Egy olyan helyet szemeltek ki, ahonnan az összes szennyezés Magyarországot érné. Számukra Szentgotthárd az ideális áldozat.

8 Ha úgy gondolod, nem szép dolog a más kertjébe piszkítani, és szeretnél segíteni a Szentgotthárdiaknak, küldj egy üzenetet az osztrák döntéshozóknak!

9

10 A Szentgotthárdért Közalapítvány tiltakozó képeslapjait keresd a hazai MOL kutaknál! Elég, ha a képeslapot a helyben kihelyezett gyűjtőládába dobod. Mi gondoskodunk üzeneted célba juttatásáról. Köszönjük türelmed, és köszönjük, ha Te is segítesz megőrizni városunkat olyannak, amilyennek szeretjük! És még valami… Kérünk, add tovább ezt az üzenetet! Szentgotthárd barátai

11 A 24. órában vagyunk, de most még megakadályozhatjuk a heiligenkreuzi monstrum felépítését! Szükségünk van a segítségedre.


Letölteni ppt "Szentgotthárd bemutatja: Mocskos Jövő? Danke, nein!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések