Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Vannak pillanatok, amikor valakire annyira vágysz, hogy már ki szeretnéd szabadítani az álmaidból,csak hogy végre átölelhesd. Pillanatok.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Vannak pillanatok, amikor valakire annyira vágysz, hogy már ki szeretnéd szabadítani az álmaidból,csak hogy végre átölelhesd. Pillanatok."— Előadás másolata:

1 Vannak pillanatok, amikor valakire annyira vágysz, hogy már ki szeretnéd szabadítani az álmaidból,csak hogy végre átölelhesd. Pillanatok

2 A szerelem egy mosollyal kel életre, egy csókkal teljesedik és egy könnycseppel ér véget.

3 Álmodd azt, amiről álmodni szeretnél; menj oda ahová jutni szeretnél, mert csak egy életed van és egy lehetőséged ahhoz, hogy azt tehesd, amit szeretnél

4 Hát legyen szerencséd ahhoz, hogy jó lehess, legyen tapasztalatod, hogy erős légy, legyen elég fájdalmad, hogy emberséges lehess, és legyen annyi reményed, hogy boldog lehess ….

5 Ha fáj, képzeld magad mindig a mások helyébe, mert bizony másoknak is fáj.

6 A legszerencsésebbnek tűnő emberek nem biztos, hogy a legboldogabbak is; Ő k a legjobbat hozzák ki abból, ami az útjukba kerül.

7 A boldogság azokra vár… Akik olykor sírnak… Akik olykor szenvednek… Akik keresnek… Akik várnak… Mert csak ezek az emberek tudják becsülni azt, ami van, kiknek életük ezekkel a kövekkel van kirakva. A boldogság azokra vár… Akik olykor sírnak… Akik olykor szenvednek… Akik keresnek… Akik várnak… Mert csak ezek az emberek tudják becsülni azt, ami van, kiknek életük ezekkel a kövekkel van kirakva.

8 Felejtsd a múltat és a jövő már teljes fényében ragyog előtted. Felejts hát mindent ami fáj, minden ami erődet vette és nyerj !

9 Kísérjen a jó Isten és óvjon a védőangyalod az utadon Kísérjen a jó Isten és óvjon a védőangyalod az utadon

10 Ha szeretnéd, küldd el ezt az üzenetet azoknak, akiket szeretsz… vagy azoknak, akik életüket más gondolatokkal élik… azoknak, akik akkor csalnak mosolyt az arcodra, amikor arra a leginkább szükséged van… és azoknak, akik számodra a jó oldalukat mutatják, de Te éppen a rosszabbikat látod… és azoknak, akiknek el szeretnéd mondani,mennyit jelent számodra a szeretetük és barátságuk…

11 De ha nem küldöd, akkor sem lesz semmi baj, csak elmulasztod annak a lehetőségét, hogy a nap üzenetét továbbítod. De ha nem küldöd, akkor sem lesz semmi baj, csak elmulasztod annak a lehetőségét, hogy a nap üzenetét továbbítod.


Letölteni ppt "Vannak pillanatok, amikor valakire annyira vágysz, hogy már ki szeretnéd szabadítani az álmaidból,csak hogy végre átölelhesd. Pillanatok."

Hasonló előadás


Google Hirdetések