Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Személyes akcióterv.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Személyes akcióterv."— Előadás másolata:

1 Személyes akcióterv

2 Akcióterv A ma elvégzett feladatok eredményei holnap jelennek meg: nap A ma kapott fizetési csekk annak az eredménye, amit tegnap végeztél el, vagy nem végeztél el Nem számít, milyen eszközt, üzleti módszert, vagy rendszert használsz - a következetesség és a kitartás a fontos akcióterv

3 Akcióterv Készíts egy akciótervet Tűzz ki célokat
Válaszd ki az eszközeidet Határozd meg a számokat, amelyek az eredmények eléréséhez vezetnek pl.: 10 lehetséges vásárló egy eladást jelent, 10 tanácsadóból egy Supervisor kerül ki – 10 érdeklődő a termékek iránt és 10 érdeklődő az üzleti lehetőség iránt Tervezd meg a tevékenységed – napi, heti, havi szinten Metas - O que quer atingir? Como pensa em conseguir? O que precisa para conseguir? Quanto de $ é necessário para realizar seus sonhos ?

4 A fontos az, hogy kezdd el most!
Akcióterv Állíts föl fontossági sorrendet a céloknak megfelelően. Légy tevékeny: Hozz döntéseket, készítsd el az életre szóló terveidet és mindenek felett – VALÓSÍTD MEG A TERVEKET! Minden este készítsd el a következő napi tennivalók listáját; Minden reggel nézd át a napi teendők listáját; Az elvégzetlen feladatok kerüljenek fel a következő napi tennivalók listájára; Amikor a napi tervezés szokássá válik, kezdj el tervezni egy hétre. Amikor a heti tervezés rutinná válik, kezdj el tervezni egy hónapra, egy 90 napos időszakra… a következő évre… életed következő 3, 5, 10 évére. A fontos az, hogy kezdd el most!

5 Akcióterv Az idő nagyon értékes! Állítsd fontossági sorrendbe a lehetőségeidet! Azonosítsd a problémákat és oldd meg őket! Ne halogass és ne keress kifogásokat! Ültesd át a jó terveket a gyakorlatba! Ha szükséges, mondj “Nemet”! Értékeld a hatékonyságodat (kerüld el az automatikus hibákat)! Tűzz ki pontos célokat az életedre vonatkozóan! Élj a jelenben! Ragadd meg a felkínálkozó lehetőségeket! Fejleszd a kommunikációs képességeidet! Válaszolj az ekre = figyelj oda az emberekre! Ne felejtsd el: the MOST VAN ITT A PILLANAT!

6 Értékesítés Toborzás Fegyelem Módosítások Ellenőrzés Következetesség
Kitartás Következetesség Módosítások Ellenőrzés Toborzás Fegyelem Értékesítés


Letölteni ppt "Személyes akcióterv."

Hasonló előadás


Google Hirdetések