Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Honfoglaló. Egy térkép, két ellenfél és sok kvízkérdés.. Hogy miért jó: Összemérheted tudásod a többi játékossal Sokat tanulhatsz bel ő le Játékosan fejlesztheted.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Honfoglaló. Egy térkép, két ellenfél és sok kvízkérdés.. Hogy miért jó: Összemérheted tudásod a többi játékossal Sokat tanulhatsz bel ő le Játékosan fejlesztheted."— Előadás másolata:

1 Honfoglaló

2 Egy térkép, két ellenfél és sok kvízkérdés.. Hogy miért jó: Összemérheted tudásod a többi játékossal Sokat tanulhatsz bel ő le Játékosan fejlesztheted magad Pontokat, koronát kaphatsz ha nyert ( tétre játszol) Barátokat szerezhetsz A Honfoglaló egy magyar fejlesztés ű, 2002 augusztusában indult internetes kvízjáték, ahol kett ő vagy három ember tud egyszerre, egy id ő ben játszani egymással. A játékot Bihari Attila találta ki 1999-ben. 2007t ő lVillámjátékot is raktak hozzá. A játék nemzetközileg is elterjedt.

3 Rövidebben róla: A játékost JEP, VEP és a HHP alapján rangsorolják. Hosszú Hadjárat: Bázismegye választás Terjeszkedés Felosztás Bázismegye támadás Várépítés Villámháború : A villámháború jóval hamarabb véget ér, mint a hosszú hadjárat. Bázis sorsolás Felosztás Háború 4. háború kör Végs ő tipp


Letölteni ppt "Honfoglaló. Egy térkép, két ellenfél és sok kvízkérdés.. Hogy miért jó: Összemérheted tudásod a többi játékossal Sokat tanulhatsz bel ő le Játékosan fejlesztheted."

Hasonló előadás


Google Hirdetések