Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A 8.c osztály normál angolos csoportja. Birinyi Bella Szeretek mindent amit a kutyáimmal csinálhatok;úszni,sportolni, kirándulni,dogdancing,agility. Szeretem,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A 8.c osztály normál angolos csoportja. Birinyi Bella Szeretek mindent amit a kutyáimmal csinálhatok;úszni,sportolni, kirándulni,dogdancing,agility. Szeretem,"— Előadás másolata:

1 A 8.c osztály normál angolos csoportja

2 Birinyi Bella Szeretek mindent amit a kutyáimmal csinálhatok;úszni,sportolni, kirándulni,dogdancing,agility. Szeretem, ha mikor evezünk én vagyok a kormányos. Szeretem az izgalmas könyveket.

3 Boros Réka^^ Szeretek Diánál jó filmeket nézni.. Szeretek búvárkodni, és nyaralni Szeretem Dia muffinjait és koktéljat!! Szeretem az attila-futásokat

4 Boros Réka^^ Nem szeretem a pókokat x) Nem szeretem a tortákat Nem szeretem a sakkot Nem szeretem a böglyöket

5 Bui Quang Minh Szeretek ping- pongozni. Szeretek számítógépen játszani. Szeretek Vietnámba utazni.

6 Bui Quang Minh Nem szeretem a múzeumokat. Nem szeretem az amerikai focit.

7 Sapka Szeretem a Milka csokit mindenek felett! Szeretem a horror filmeket. :D Szeretem ha békén hagynak. Szeretem ha infón nem kell tanulni.

8 Sapka Nem szeretem, ha nem használhatom azt a király véres hátteret, ami nekem tetszik, és helyette ilyenekkel kell dolgozni… Nem szeretem a Power Point-ot. Nem szeretem ha infón tanulunk.

9 Horváth Szabolcs Sport  Szeretek focizni!Főleg ha esik az eső.  Nagyon szeretek deszkázni itt viszont rossz ha esik az eső.(szóval mindenféle időben le tudom kötni magam valamivel, de maradok az otthoni gépezésnél rossz időben)

10 Hobbi  Szeretek gépezni. Imádom az akciójátékokat. Kedvenc játékom a COD ->  Szeretek horgászni.

11 Jeney Anna Szeretek geoládát keresni és kirndulni. Szeretek olvasni. Szeretek síelni….

12 Lengvári Tamás Szeretem a pizzát és gyorséttermeket. Szeretek sportolni, a kedvencem a ping-pong. Szeretek a haverjaimmal moziba menni.

13 Lengvári Tamás Nem szeretem romantikus filmeket és könyveket. Nem szeretem a brokkolit. Nem szeretem kosárlabdázni.

14 Vincze Lili Szeretem a tengerpartot, és imádok síelni menni, Szeretek vidámparkba menni, de csak olyannal, aki felül velem bármire Szeretem Anyu almatortáját, Szeretek moziba és bowlingozni járni a barátaimmal

15 Vincze Lili Nem szeretem a cukrászdás sütiket Nem szeretem Rékáékál a böglyöket xD Nem szeretem ha napokig esik az eső, de ha néhány órán át az jó :]

16 Németh Ákos[RPII] Szeretem a gumikacsákat Szeretem a How I Met Your Mother-t Szeretem a Kentakutyát meg a Zsirost

17 Paszternák Zsófi Szeretek kordont mászni animeconokon. Szeretek aludni. Szeretném, ha nem lenne az utolsó óra matek. T.T

18 Paszternák Zsófi Nem szeretek tesióra után bakancsot füzögetni. Nem szeretem a vámpírimitátorokat. Nem szeretem a citromos innivalókat.

19 Philipp Diána Szeretek táncolni, ezért hetente 5-6-szor járok is! Szeretem, ha egy emberrel jól el lehet beszélgetni és sokat nevetni!! Szeretem a cicákat is!

20 Philipp Diána Nem szeretem a bogarakat!!!!  Nem szeretem ha a strandon hideg a víz és nem lehet fürdeni!!  Nem szeretem a sütőtököt!

21 REMSEI ALEX Szeretem a hip hop- ot. Szeretek sportolni.(súlyemelés[ nem gyúrás] Szeretek bulizni,leggyakrabban Dürerbe járok.

22 REMSEI ALEX Nem szeretem a földrajzot. Nem szeretek zene nélkül élni( „zene nélkül mit érek én?) Nem szeretem ha Ákos szünetben odajön hozzám és idegbetegeskedik.

23 Szabó Fruzsina Sára Szeretem a bulikat, az összes jó partyn ott vagyok. KEDVENC HELYEM A TABU LOUNGE. Szeretem a rózsaszínt, meg az összes cuki dolgot. Szeretem az r’n’b-t, az electro-t és a D’n’b-t,

24 Szabó Fruzsina Sára Nem szeretem a zöldségeket a gyümölcsöket, mivel allergiás vagyok rájuk, és ha tehetem, húst sem eszem. NEM SZERETEM A ROCKOT, SE A SÖTÉT ELTORZULT GONDOLATÚ EMBEREKET, MEG A PESSZIMISTÁKAT SE. NEM SZERETEM, HA VALAKI ENGEM ÓCSÁROL ÉS SZÍD, az nagyon idegesít ő tud lenni.

25 Pár kép rólam

26 Szeretem a kosárlabdát nézni és játszani is. Szeretek a haverjaimmal lógni, például moziba menni. Szeretek akció játékokkal játszani a gépen. Szentkúti Dávid

27 Nem szeretem a Burger King-et. Nem szeretem Titanic című filmet. Nem szeretem a hajléktalanokat.


Letölteni ppt "A 8.c osztály normál angolos csoportja. Birinyi Bella Szeretek mindent amit a kutyáimmal csinálhatok;úszni,sportolni, kirándulni,dogdancing,agility. Szeretem,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések