Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Siker a tőzsdén A/14 Fordulós jelek: kulcs forduló kulcs forduló sziget forduló sziget forduló Kulcsforduló esetén (növekvő trendben ) az árfolyam meghaladja.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Siker a tőzsdén A/14 Fordulós jelek: kulcs forduló kulcs forduló sziget forduló sziget forduló Kulcsforduló esetén (növekvő trendben ) az árfolyam meghaladja."— Előadás másolata:

1

2 Siker a tőzsdén A/14 Fordulós jelek: kulcs forduló kulcs forduló sziget forduló sziget forduló Kulcsforduló esetén (növekvő trendben ) az árfolyam meghaladja a megelőző napok árfolyam csúcsait,majd visszazuhan. A napra a nagy volatilitás és élénk piaci mozgás. Nem ritka, hogy napon belül többször is emelkedik majd zuhan az árfolyam. A sziget forduló, emelkedő trend kimerülési rését követően alakul ki. A fordulót követően Ismételten rés jelenik meg. Nevét is erről kapta, hiszen szigetként jelenik meg ( a rések miatt) az árfolyam görbén.

3 Fordulós jelzések

4

5

6

7 Előzetes A következő alkalommal további elemzéseket végzünk, továbbá a Bollinger szalag ( a nagy segítő) –gal segítjük elemzéseinket. Valamint technikát láthatunk arra, hogyan védhetjük meg magunkat a veszteségektől. A képekre kattintva bővebb információhoz jut_>> A képekre kattintva bővebb információhoz jut_>>


Letölteni ppt "Siker a tőzsdén A/14 Fordulós jelek: kulcs forduló kulcs forduló sziget forduló sziget forduló Kulcsforduló esetén (növekvő trendben ) az árfolyam meghaladja."

Hasonló előadás


Google Hirdetések