Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Siker a tőzsdén A/18 A Forgalmi Egyensúly (On Balance Volume) A Forgalmi Egyensúly (On Balance Volume) mutató egy instrumentumba be- és kiáramló pénzmennyiséget.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Siker a tőzsdén A/18 A Forgalmi Egyensúly (On Balance Volume) A Forgalmi Egyensúly (On Balance Volume) mutató egy instrumentumba be- és kiáramló pénzmennyiséget."— Előadás másolata:

1

2 Siker a tőzsdén A/18 A Forgalmi Egyensúly (On Balance Volume) A Forgalmi Egyensúly (On Balance Volume) mutató egy instrumentumba be- és kiáramló pénzmennyiséget mutatja a halmozott forgalmi adatok segítségével. A vizsgált időszak forgalma hozzáadódik emelkedés esetén, és levonódik csökkenés esetén a halmozott összegből. Megerősíti az új csúcsokat és mélypontokat mutató egy instrumentumba be- és kiáramló pénzmennyiséget mutatja a halmozott forgalmi adatok segítségével. A vizsgált időszak forgalma hozzáadódik emelkedés esetén, és levonódik csökkenés esetén a halmozott összegből. Megerősíti az új csúcsokat és mélypontokat 1. Ha az indikátor és az árfolyamgörbe együtt új csúcsokat vagy mélypontokat ér el, az megerősíti a trendet. 1. Ha az indikátor és az árfolyamgörbe együtt új csúcsokat vagy mélypontokat ér el, az megerősíti a trendet. 2. Előrejelzi a lehetséges trend változást. Ha a Forgalmi egyensúly mutató nem követi az árfolyamban kialakuló új maximumokat, minimumokat, akkor az a trend változására figyelmeztet. 3. Vételi és eladási szignált generál. Vételi vagy eladási jelzés akkor keletkezik, amikor az indikátor áttör egy ellenállást vagy támaszt és új csúcsot, mélypontot ér el, megelőzve az árfolyam mozgását. 3. Vételi és eladási szignált generál. Vételi vagy eladási jelzés akkor keletkezik, amikor az indikátor áttör egy ellenállást vagy támaszt és új csúcsot, mélypontot ér el, megelőzve az árfolyam mozgását.

3

4 Folyamatos emelkedő trend esetén a harmadik emelkedés trendjének áttörése fordulót jelen. Folyamatos emelkedő trend esetén a harmadik emelkedés trendjének áttörése fordulót jelen. A B C D TREND forduló

5 Előzetes: folytatás következik……..


Letölteni ppt "Siker a tőzsdén A/18 A Forgalmi Egyensúly (On Balance Volume) A Forgalmi Egyensúly (On Balance Volume) mutató egy instrumentumba be- és kiáramló pénzmennyiséget."

Hasonló előadás


Google Hirdetések