Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Siker a tőzsdén A/15 Bollinger szalag Az árcsatorna indikátorok leghatékonyabb módszerei között tartják számon. John Bollinger pénzügyi ujságíró ötlete.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Siker a tőzsdén A/15 Bollinger szalag Az árcsatorna indikátorok leghatékonyabb módszerei között tartják számon. John Bollinger pénzügyi ujságíró ötlete."— Előadás másolata:

1 Siker a tőzsdén A/15 Bollinger szalag Az árcsatorna indikátorok leghatékonyabb módszerei között tartják számon. John Bollinger pénzügyi ujságíró ötlete az volt, hogy egy olyan árcsatornát hozzon létre, amit maga a piac alakít ki és ettől kevésbé szubjektív. Az árcsatorna pillanatnyi szélességét, a volatilitás figyelembevételével szerkeszti meg. Egy a centrum értéktől (a záró ár határozza meg) méri statisztikai módszerekkel az ár szórását.

2 A Bollinger szalag „üzenetei” .
A sáv beszűkülésekor jelentős ármozgás várható trend irányba. Az ármozgás általában a sáv széltől, sáv szélig tart. Amennyiben az ármozgás kilép a sávból, majd további sávon kívüli ármozgás követi, ez erős, folyamatos trendet jelez. Amennyiben úgy lép ki a sávból, hogy a maximum és a minimum is kívül marad, majd a következő nap mindkét érték sávon belüli, akkor ez a trend fordulóját jelzi. Az RSI-al együttesen értelmezve, nagyon pontos jelzést ad. A Bollinger sávból kilépve ,viszont az RSI a neutrális zónában marad, ez trend erősítő jel. A Bollinger sávból kilépve ,viszont az RSI kilp a neutrális zónából , ez trend fordulós jel.

3 Védekezés a veszteségek ellen !
Stoppal Biztonságos diverzifikálással. Biztonságos pozíció felvétellel (stratégiával) Határidős biztosítással Opciókkal

4 A pozíció nyitás trend irányba történik A késlekedő indikátorok nem vezetnek félre bennünket.

5 OTP

6 Az on-line tanfolyam mellett, már élőben is >>>
Előzetes A következő alkalommal a gyertya alakzatokkal ismerkedünk. Az on-line tanfolyam mellett, már élőben is >>>


Letölteni ppt "Siker a tőzsdén A/15 Bollinger szalag Az árcsatorna indikátorok leghatékonyabb módszerei között tartják számon. John Bollinger pénzügyi ujságíró ötlete."

Hasonló előadás


Google Hirdetések