Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Siker a tőzsdén A/15 Bollinger szalag Az árcsatorna indikátorok leghatékonyabb módszerei között tartják számon. John Bollinger pénzügyi ujságíró ötlete.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Siker a tőzsdén A/15 Bollinger szalag Az árcsatorna indikátorok leghatékonyabb módszerei között tartják számon. John Bollinger pénzügyi ujságíró ötlete."— Előadás másolata:

1

2 Siker a tőzsdén A/15 Bollinger szalag Az árcsatorna indikátorok leghatékonyabb módszerei között tartják számon. John Bollinger pénzügyi ujságíró ötlete az volt, hogy egy olyan árcsatornát hozzon létre, amit maga a piac alakít ki és ettől kevésbé szubjektív. Az árcsatorna indikátorok leghatékonyabb módszerei között tartják számon. John Bollinger pénzügyi ujságíró ötlete az volt, hogy egy olyan árcsatornát hozzon létre, amit maga a piac alakít ki és ettől kevésbé szubjektív. Az árcsatorna pillanatnyi szélességét, a volatilitás figyelembevételével szerkeszti meg. Az árcsatorna pillanatnyi szélességét, a volatilitás figyelembevételével szerkeszti meg. Egy a centrum értéktől (a záró ár határozza meg) méri statisztikai módszerekkel az ár szórását.

3 A Bollinger szalag „üzenetei”. 1. A sáv beszűkülésekor jelentős ármozgás várható trend irányba. 2. Az ármozgás általában a sáv széltől, sáv szélig tart. 3. Amennyiben az ármozgás kilép a sávból, majd további sávon kívüli ármozgás követi, ez erős, folyamatos trendet jelez. 4. Amennyiben úgy lép ki a sávból, hogy a maximum és a minimum is kívül marad, majd a következő nap mindkét érték sávon belüli, akkor ez a trend fordulóját jelzi. Az RSI-al együttesen értelmezve, nagyon pontos jelzést ad. A Bollinger sávból kilépve,viszont az RSI a neutrális zónában marad, ez trend erősítő jel. A Bollinger sávból kilépve,viszont az RSI a neutrális zónában marad, ez trend erősítő jel. A Bollinger sávból kilépve,viszont az RSI kilp a neutrális zónából, ez trend fordulós jel. A Bollinger sávból kilépve,viszont az RSI kilp a neutrális zónából, ez trend fordulós jel.

4 Védekezés a veszteségek ellen ! - Stoppal - Biztonságos diverzifikálással. - Biztonságos pozíció felvétellel (stratégiával) - Határidős biztosítással - Opciókkal

5 A pozíció nyitás trend irányba történik A késlekedő indikátorok nem vezetnek félre bennünket.

6 OTP 2005.08.28-09.28

7 Előzetes A következő alkalommal a gyertya alakzatokkal ismerkedünk. Az on-line tanfolyam mellett, már élőben is >>>


Letölteni ppt "Siker a tőzsdén A/15 Bollinger szalag Az árcsatorna indikátorok leghatékonyabb módszerei között tartják számon. John Bollinger pénzügyi ujságíró ötlete."

Hasonló előadás


Google Hirdetések