Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Siker a tőzsdén 21. A hullámokon lovagoló kereskedési szisztéma. A hullámokon lovagoló kereskedési szisztéma. A hullámmozgásban haladó árfolyamok nem.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Siker a tőzsdén 21. A hullámokon lovagoló kereskedési szisztéma. A hullámokon lovagoló kereskedési szisztéma. A hullámmozgásban haladó árfolyamok nem."— Előadás másolata:

1

2 Siker a tőzsdén 21. A hullámokon lovagoló kereskedési szisztéma. A hullámokon lovagoló kereskedési szisztéma. A hullámmozgásban haladó árfolyamok nem szimmetrikusak,és időbeni lefutásuk sem állandó. Ez szolgáltatott alapot Down trend elméletéhez. Időtartamuk alapján primer, szekunder, és minor trendeket különböztetünk meg. A hullámmozgásban haladó árfolyamok nem szimmetrikusak,és időbeni lefutásuk sem állandó. Ez szolgáltatott alapot Down trend elméletéhez. Időtartamuk alapján primer, szekunder, és minor trendeket különböztetünk meg. A szisztéma alapja a napi kereskedés. Mindig trend irányban nyitott pozíciót tartani. Emelkedő trendben vásárolni, csökkenő trendben eladni és a nyitott pozíciókat a változásnak megfelelően zárni. Jellemzően nagy forgalom mellett kis profitegységek Jellemzően nagy forgalom mellett kis profitegységek

3 Mi a technikája ? Csökkenő trend, emelkedő trend különválasztása. Csökkenő trend, emelkedő trend különválasztása. NYITÁS:Emelkedő trendben vásárlás naponta akkor, amikor az ár meghaladta az előző nap maximumát. NYITÁS:Emelkedő trendben vásárlás naponta akkor, amikor az ár meghaladta az előző nap maximumát. Csökkenő trendben naponta sort pozíciót nyitni amennyiben a a napi minimum érték alacsonyabb mint az előző napi minimum. ( két kivétel van amikor ezt másképp kell értelmezni,ez az inside ill. autside day.) Csökkenő trendben naponta sort pozíciót nyitni amennyiben a a napi minimum érték alacsonyabb mint az előző napi minimum. ( két kivétel van amikor ezt másképp kell értelmezni,ez az inside ill. autside day.) ZÁRÁS: A nyitott pozíciókat addig hagyjuk futni, amíg nyereségesek. Long pozíció esetén,ha a napi minimum ár a megelőző nap minimum ára alá esik, zárjuk a poziciókat. ZÁRÁS: A nyitott pozíciókat addig hagyjuk futni, amíg nyereségesek. Long pozíció esetén,ha a napi minimum ár a megelőző nap minimum ára alá esik, zárjuk a poziciókat. Csökkenő trendben pedig amikor a napi maximum ár meghaladja a az előző napi maximum árat. Csökkenő trendben pedig amikor a napi maximum ár meghaladja a az előző napi maximum árat.

4 Előnyei ! Nem kell indikátorokat figyelni. Pusztán a minimum és maximum árak változását kell szemelőt tartani. Nem kell indikátorokat figyelni. Pusztán a minimum és maximum árak változását kell szemelőt tartani. Hol hibázhatunk ? : Időben zárjuk a poziciót. Hol hibázhatunk ? : Időben zárjuk a poziciót. Rendszertelen kereskedés. Rendszertelen kereskedés. Pozíció nyitása és zárása a napi záráshoz a lehető legközelebb legyen. Pozíció nyitása és zárása a napi záráshoz a lehető legközelebb legyen.

5 Inside day Eladók és vevők részéről egyaránt a bizonytalanság a jellemző. Nincs lendület a piacban. A kivárás a jellemző. Eladók és vevők részéről egyaránt a bizonytalanság a jellemző. Nincs lendület a piacban. A kivárás a jellemző. NEM KERESKEDÜNK ! NEM KERESKEDÜNK ! És mégis van megoldás. És mégis van megoldás. Hogyan csináljunk magas Profitot inside day kor ?

6 Autside day A napi ársáv a megelőző nap ársávján kívül esik. Ez az ármozgás kitűnő belépési pontokat kínál a kereskedésre. A napi ársáv a megelőző nap ársávján kívül esik. Ez az ármozgás kitűnő belépési pontokat kínál a kereskedésre. Lehetőleg az autside day-t követő 1-2 napig kereskedhetünk „rá”. Lehetőleg az autside day-t követő 1-2 napig kereskedhetünk „rá”. Jelentése : fehér gyertya emelkedés Jelentése : fehér gyertya emelkedés fekete gyertya csökkenő trend fekete gyertya csökkenő trend

7 Előzetes: folytatás következik……..


Letölteni ppt "Siker a tőzsdén 21. A hullámokon lovagoló kereskedési szisztéma. A hullámokon lovagoló kereskedési szisztéma. A hullámmozgásban haladó árfolyamok nem."

Hasonló előadás


Google Hirdetések