Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Így készítek fel a „Bod-ra”…. A verseny három fordulós: 1. iskolai forduló 1. iskolai forduló 2. megyei/fővárosi forduló 2. megyei/fővárosi forduló 3.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Így készítek fel a „Bod-ra”…. A verseny három fordulós: 1. iskolai forduló 1. iskolai forduló 2. megyei/fővárosi forduló 2. megyei/fővárosi forduló 3."— Előadás másolata:

1 Így készítek fel a „Bod-ra”…

2 A verseny három fordulós: 1. iskolai forduló 1. iskolai forduló 2. megyei/fővárosi forduló 2. megyei/fővárosi forduló 3. országos írásbeli elődöntő, országos szóbeli elődöntő 3. országos írásbeli elődöntő, országos szóbeli elődöntő

3 Miért a Bod-ra? Miért a Bod-ra? Bod Péter (1768-1769)

4 Miért én?

5 Mióta? Dolgozik a zsűri

6 Hol?

7 Kiket?

8 Hogyan?

9 Miért jó? Összegzés

10 Szent-Györgyi Albert a következőket mondta egy interjújában: Szent-Györgyi Albert a következőket mondta egy interjújában: „Van egy téveszme, hogy a lángelmét nem lehet elnyomni, az utat tör magának. Csodát tör utat! Nincs könnyebb dolog, mint egy lángelmét elnyomni, mert az nagyon érzékeny. Azt úgy el lehet fújni és taposni, mint ha ott sem lett volna.” „Van egy téveszme, hogy a lángelmét nem lehet elnyomni, az utat tör magának. Csodát tör utat! Nincs könnyebb dolog, mint egy lángelmét elnyomni, mert az nagyon érzékeny. Azt úgy el lehet fújni és taposni, mint ha ott sem lett volna.”

11 Felhasznált irodalom: Zsoldos Jánosné: Az országos Bod Péter Könyvtárhasználati verseny Szabolcs-Szatmár- Bereg megyében:Feladatsorok és eredmények 1993-2002.- Nyíregyháza: Kölcsey Ferenc Gimnázium 2002. Zsoldos Jánosné: Az országos Bod Péter Könyvtárhasználati verseny Szabolcs-Szatmár- Bereg megyében:Feladatsorok és eredmények 1993-2002.- Nyíregyháza: Kölcsey Ferenc Gimnázium 2002. Hock Zsuzsanna: A tehetséggondozás lehetőségei az iskolai könyvtárban//Iskolakönyvtáros 2009/1.13- 16.p. Hock Zsuzsanna: A tehetséggondozás lehetőségei az iskolai könyvtárban//Iskolakönyvtáros 2009/1.13- 16.p. Bábosik István: Neveléselmélet.-Bp.:Osiris, 2004. Bábosik István: Neveléselmélet.-Bp.:Osiris, 2004. Lengyel Melinda - Nagy Anna: A tehetséggondozás lehetőségeinek kutatása az alsótagozatos matematikatanításban//http://mesterestanitva ny.bt.ppke.hu Lengyel Melinda - Nagy Anna: A tehetséggondozás lehetőségeinek kutatása az alsótagozatos matematikatanításban//http://mesterestanitva ny.bt.ppke.hu

12 Köszönöm a figyelmet !


Letölteni ppt "Így készítek fel a „Bod-ra”…. A verseny három fordulós: 1. iskolai forduló 1. iskolai forduló 2. megyei/fővárosi forduló 2. megyei/fővárosi forduló 3."

Hasonló előadás


Google Hirdetések