Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,"— Előadás másolata:

1 Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután, hogy elovastad, a szerencse rádköszönt.TANDRA. Küldd el ezt annak akinek szerencsét akarsz kívánni...…Sok ilyen lehet... Ha most el is felejted elküldeni, ha rágondolsz, akkor szerencsés lesz. Pénzt nem küldök, mert nekem sincs. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután, hogy elovastad, a szerencse rádköszönt.TANDRA. Küldd el ezt annak akinek szerencsét akarsz kívánni...…Sok ilyen lehet... Ha most el is felejted elküldeni, ha rágondolsz, akkor szerencsés lesz. Pénzt nem küldök, mert nekem sincs.

2 NÉHÁNY SZABÁLY, HOGYAN ÉLJ:  Egyél sok rizst.  Adj az embereknek többet, mint amire vágynak, és ezt teljes szívedből tedd.  Tanuld meg kedvenc versedet.  Ne költs el mindent, amid van és ne aludj olyan sokáig, amíg szeretnél.  Akárhányszor azt mondod “Szeretlek”, gondold komolyan.  Akárhányszor azt mondod: “Sajnálom”, mindig nézz a másik szemébe.  Egyél sok rizst.  Adj az embereknek többet, mint amire vágynak, és ezt teljes szívedből tedd.  Tanuld meg kedvenc versedet.  Ne költs el mindent, amid van és ne aludj olyan sokáig, amíg szeretnél.  Akárhányszor azt mondod “Szeretlek”, gondold komolyan.  Akárhányszor azt mondod: “Sajnálom”, mindig nézz a másik szemébe.

3  Soha ne hagyd figyelmen kívül mások álmait.  Szeress mélyen és szenvedélyesen. Megsérülhetsz, de ez az egyetlen módja annak, hogy valóban teljes életet élj.  Ne ítélj meg senkit a rokonai alapján. Beszélj lassan, de gondolkozz gyorsan.  Soha ne hagyd figyelmen kívül mások álmait.  Szeress mélyen és szenvedélyesen. Megsérülhetsz, de ez az egyetlen módja annak, hogy valóban teljes életet élj.  Ne ítélj meg senkit a rokonai alapján. Beszélj lassan, de gondolkozz gyorsan.

4  Hívd fel édesanyádat. Ha már nem teheted, legalább gondolj rá.  Mindig mond, hogy “Egészségedre!”, ha valaki tüsszent.  Ha esetleg veszítettél, tanulj belőle.  Hívd fel édesanyádat. Ha már nem teheted, legalább gondolj rá.  Mindig mond, hogy “Egészségedre!”, ha valaki tüsszent.  Ha esetleg veszítettél, tanulj belőle.

5  Ne feledd: tiszteld önmagad,  Tisztelj mindenki mást, és légy felelős  a tetteidért.  Ne hagyd, hogy kis szóváltás vessen véget  egy nagyszerű barátságnak  Akárhányszor rájössz, hogy hibáztál, tegyél meg mindent, hogy helyrehozd.  Azonnal.  Mosolyogj, amikor felveszed a telefont, a hívó ezt érezni fogja.  Ne feledd: tiszteld önmagad,  Tisztelj mindenki mást, és légy felelős  a tetteidért.  Ne hagyd, hogy kis szóváltás vessen véget  egy nagyszerű barátságnak  Akárhányszor rájössz, hogy hibáztál, tegyél meg mindent, hogy helyrehozd.  Azonnal.  Mosolyogj, amikor felveszed a telefont, a hívó ezt érezni fogja.

6 Vállald a kihívásokat, de ne feledd el a korlátaidat.  Ne feledd, hogy van amikor a csend a legjobb válasz.  Olvass több könyvet, és nézz kevesebb tévét.  Élj egy jó és becsületes életet. Amikor öreg leszel és rá gondolsz, jó érzés lesz újra átélni.  Higgy Istenben, de az autódat mindig jól zárd be. Vállald a kihívásokat, de ne feledd el a korlátaidat.  Ne feledd, hogy van amikor a csend a legjobb válasz.  Olvass több könyvet, és nézz kevesebb tévét.  Élj egy jó és becsületes életet. Amikor öreg leszel és rá gondolsz, jó érzés lesz újra átélni.  Higgy Istenben, de az autódat mindig jól zárd be.

7  Az otthonod jó légköre nagyon fontos.  Tegyél meg mindent, hogy az otthonod békés és harmónikus legyen.  Ha valaki közelivel van nézeteltérésed, csak a legutóbbi problémát akard megoldani.  Olvass a sorok között.  Oszd meg a tudásod. Ez egy út  a halhatatlanságba.  Az otthonod jó légköre nagyon fontos.  Tegyél meg mindent, hogy az otthonod békés és harmónikus legyen.  Ha valaki közelivel van nézeteltérésed, csak a legutóbbi problémát akard megoldani.  Olvass a sorok között.  Oszd meg a tudásod. Ez egy út  a halhatatlanságba.

8  Légy kedeves a bolygódhoz.  Ne akadályozd az anyatermészetet.  Csak a saját dolgaiddal foglalkozz.  Évente legalább egyszer menj el egy olyan helyre, ahol még soha se voltál.  Ha pénzed lesz, adakozz még életedben. Ez a legnagyobb hála, amivel a szerencsédnek adózhatsz.  Légy kedeves a bolygódhoz.  Ne akadályozd az anyatermészetet.  Csak a saját dolgaiddal foglalkozz.  Évente legalább egyszer menj el egy olyan helyre, ahol még soha se voltál.  Ha pénzed lesz, adakozz még életedben. Ez a legnagyobb hála, amivel a szerencsédnek adózhatsz.

9  Ne feledd, hogy néha az alulteljesítés is lehet szerencse.  Tanuld meg az összes szabályt, hogy szükség esetén a legmegfelelőbben léphess át rajtuk.  Ne feledd: a legjobb kapcsolatban az egymás iránti szeretet erősebb a vágynál, hogy együtt légy egy másikkal.  Sikered mértékét a lemondott dolgok súlyával mérd.  Ne feledd, hogy néha az alulteljesítés is lehet szerencse.  Tanuld meg az összes szabályt, hogy szükség esetén a legmegfelelőbben léphess át rajtuk.  Ne feledd: a legjobb kapcsolatban az egymás iránti szeretet erősebb a vágynál, hogy együtt légy egy másikkal.  Sikered mértékét a lemondott dolgok súlyával mérd.

10 Ne tartsd meg ezt az üzenetet! A Tantrának 96 órán belül ki kell kerülnie a kezedből. Küldd el és figyeld mi történik. A következő négy nap alatt kellemes meglepetésben lesz részed. Ez akkor is igaz, ha nem hiszed. Küldd el legalább 5 embernek, és az életed meg fog javulni! 0-4 személy: egy kis javulást fogsz tapasztalni. 5-9 személy: a reményeidnek megfelelően fog alakulni az életed. 9-14 személy: A következő négy napban legalább öt kellemes meglepetésben lesz részed. 15 vagy több személy: az életed jelentősen meg fog javulni, és álmaid elkezdenek valóra válni. Ne tartsd meg ezt az üzenetet! A Tantrának 96 órán belül ki kell kerülnie a kezedből. Küldd el és figyeld mi történik. A következő négy nap alatt kellemes meglepetésben lesz részed. Ez akkor is igaz, ha nem hiszed. Küldd el legalább 5 embernek, és az életed meg fog javulni! 0-4 személy: egy kis javulást fogsz tapasztalni. 5-9 személy: a reményeidnek megfelelően fog alakulni az életed. 9-14 személy: A következő négy napban legalább öt kellemes meglepetésben lesz részed. 15 vagy több személy: az életed jelentősen meg fog javulni, és álmaid elkezdenek valóra válni.


Letölteni ppt "Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések