Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

CPN MC-3 PORTAPROBE IZOTÓP INTÉZET KFT. COMPLEXLAB.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "CPN MC-3 PORTAPROBE IZOTÓP INTÉZET KFT. COMPLEXLAB."— Előadás másolata:

1

2

3 CPN MC-3 PORTAPROBE IZOTÓP INTÉZET KFT. COMPLEXLAB

4 A C P N MC - 3 P O R T A P R O B E Mindenben megfelel az EURÓPAI UNIÓ szigorú szabályainak. CE tanúsítással rendelkezik.

5 Az MC-3 PORTAPROBE strapabíró, biztonságos műszer talajok, burkolatok sűrűségének és nedvességtartalmának helyszíni gyors és pontos méréséhez. A műszaki adatok a katalógusban rendelkezésre állnak.

6 Magyarországon elterjedten használt, bevált, megbízható készülék magyar szervizháttérrel, magyar nyelvű használati útmutatóval, kategóriájában a legalacsonyabb árral. A CPN MC - 3 PO R T A P R O B E

7 CE tanúsítással bíró biztonságos készülék. felhasználóbarát EURÓPÁBAN és MAGYARORSZÁGON is elterjedten használatos.

8 A mérések helyszínére tartozékaival együtt kompakt műanyag bőröndjében szállítható. A műszer időjárástól függetlenül használható.

9 Abszorpciós mérés előkészítése a műszer tartozékaival: mérőfurat készül. Visszaszórásos méréshez ilyen előkészítés nem szükséges, a burkolat sértetlen marad.

10 A műszert az elkészült mérőfurat fölé, a mérőrudat a kívánt mélységbe állítja a kezelője. A mélységértéket a műszer automatikusan érzékeli.

11 Az MC-3 PORTAPROBE képernyője és billentyűzete egyszerű kezelést tesz lehetővé. A mérést végző személynek csak a zöld START gombot kell megnyomnia, a beállítások előzetesen elvégezhetők.

12 A CPN MC - 3 PORTAPROBE a beállított mérési idő leteltéig önállóan dolgozik. A mért sűrűség és nedvességtartalom értékeket közvetlenül jeleníti meg a választott mértékegységgel és eltárolja a többi eredmény közé. A műszer képes adatokat küldeni nyomtatóra, számítógépre.

13 Mérés reptéri burkolaton Mérés szántóföldön - talajelőkészítés Az MC-3 PORTAPROBE különböző felhasználásokhoz alkalmas. Jellemző felhasználása mégis az út- és burkolatépítés, építkezések.

14 Egy példa a CPN MC - 3 PORTAPROBE felhasználására. (1)

15 A CPN MC-3 PORTAPROBE használat közben. (2)

16 A CPN MC-3 PORTAPROBE használat közben. (3)

17 A CPN MC-3 PORTAPROBE használat közben. (4)

18 A CPN MC-3 PORTAPROBE pontos méréseket tud végezni szűk árokban is.

19 A CPN MC-3 PORTAPROBE sötétben is használható a képernyő háttérvilágítása révén.

20 Felkészült laboratóriumokban etalonokkal végzik a műszer kalibrálását.

21 A CPN MC-3 PORTAPROBE lényeges előnyöket kínál más, kompetitív eszközökhöz képest: - nincs bemelegedési idő, azonnal lehet mérni vele - tetszőleges mérési idő választható 1 mp-től 99 perc 99 mp-ig, - vagy a mérés a megkívánt pontosság eléréséig tart - mérés után automatikusan kikapcsol, nem merül le az akku - minden mérési eredmény előhívható segédeszköz nélkül is katalógusából, illetve a gépkönyvéből láthatóan sokoldalú, ugyanakkor - az időjárási viszonyokkal szemben ellenálló - robusztus felépítésénél fogva a sérülésekkel szemben védett - magyarországi szerviz garanciaidőn belül és túl

22 KÖSZÖNJÜK, HOGY FIGYELMÉVEL MEGTISZTELT MINKET ! COMPLEXLABIZOTÓP INTÉZET KFT. Megrendelhető: Izotóp Intézet Kft. 1121 Bp. Konkoly Thege Miklós út 29-33.  : 392-2577; 395-9081, Fax: 395-9247; 392-2575 E-mail: commerce@izotop.hu


Letölteni ppt "CPN MC-3 PORTAPROBE IZOTÓP INTÉZET KFT. COMPLEXLAB."

Hasonló előadás


Google Hirdetések