Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A TÁMOP Jó pályán! projekt nyíregyházi szakmai fórum RÉSZTVEVŐIT! Nyíregyháza, 2011. július 16 szombat.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A TÁMOP Jó pályán! projekt nyíregyházi szakmai fórum RÉSZTVEVŐIT! Nyíregyháza, 2011. július 16 szombat."— Előadás másolata:

1 SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A TÁMOP Jó pályán! projekt nyíregyházi szakmai fórum RÉSZTVEVŐIT! Nyíregyháza, 2011. július 16 szombat

2 Kezdetek: 2010.július,augusztus,szeptember: hirdetések és a partner civilszervezetek segítségével több tucat érdeklődőhöz jutott el a képzés lehetősége. Októberig 19 fő töltötte ki a kompetencia kérdőívet

3 November 20-án, az első csoporttalálkozón, már vendégünk is volt. Dr.Moskovits Károly a JOGPONT jogásza beszélt nekünk tapasztalatairól. December 10-én Vaskó Mihály az MSZOSZ akkori megyei vezetője tájékoztatott bennünket a megye munkaügyi helyzetéről. 2011.január 7-i műhelytalálkozón két hallgatótársunk próbálta átadni ismereteit az előre megbeszélt témákról. Tanulástechnika és nonverbális kommunikáció.

4 Február 12-13: Az első és második képzési napunkon nagyon izgatottan vártuk az előadókat. Kellemesen csalódtunk! Novák Kata és Lovas Zsuzsa segítségével, saját magunkról is többet tudtunk meg.

5 Március11-12-i két napon, olyan gyakorlati tudást kaptunk, amivel tudunk segíteni a segítségért hozzánk fordulóknak, konfliktuskezelés és álláskeresési technikákban. Április 9-10-én Varga Flórától interjútechnika,karriertervezés,munkahelyi kommunikáció és beilleszkedés, valamint a munka és magánélet egyensúlyáról tanultunk kézzelfogható, gyakorlati dolgokat.

6 Május 6-7-8-án, a három utolsó képzési napokon Vanicsek Máriától munkaerő-piaci ismereteket tanultunk. Majd az esélyegyenlőségről és az érdekképviseletek feladatairól, fontosságukról beszéltünk. Ezután Dr.Lupkovics Mariann, jogász, a munkaviszony, közszolgálati munkaviszony és egyéb munkajogi fogalmakkal ismertetett meg minket.

7 Ez a projekt jó példája a civilszervezetek sikeres együttműködésének! Megmutattuk, hogy szükség van vidéken is a civilek munkájára. Talán mondhatjuk azt is, hogy vidéken még nagyobb szükség van az ilyen típusú pályázati lehetőségekre.

8 Köszönöm a figyelmet! Petes Sándorné Nyíregyháza, 2011. Július 16.


Letölteni ppt "SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A TÁMOP Jó pályán! projekt nyíregyházi szakmai fórum RÉSZTVEVŐIT! Nyíregyháza, 2011. július 16 szombat."

Hasonló előadás


Google Hirdetések