Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Várakozás Részlet Linda Dillow: Elégítsd meg szomjas lelkemet! cím ű könyvéb ő l Mirjam.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Várakozás Részlet Linda Dillow: Elégítsd meg szomjas lelkemet! cím ű könyvéb ő l Mirjam."— Előadás másolata:

1 Várakozás Részlet Linda Dillow: Elégítsd meg szomjas lelkemet! cím ű könyvéb ő l Mirjam

2 Elkeseredve, tehetetlenül, vágyakozva sírtam. Csöndesen, türelmesen, szeretettel válaszolt Isten. Könyörögtem, és sírva kértem magyarázatot helyzetemre, és a Mester gyöngéden így szólt: „Gyermekem, várnod kell!” „Várni? Azt mondod várni! Szólt csalódott válaszom. „Uram! Válaszodra van szükségem, tudnom kell, miért! Megrövidült a karod? Vagy nem hallottál meg engem? HIT által könyörögtem, és hivatkoztam ígéretedre.” „Egész jöv ő m, és minden, ami körülvesz, válaszodtól függ, és te azt mondod nekem, hogy VÁRJAK? Szükségem van igenedre, egy „csak így tovább” jelre, vagy akár egy „nem” válaszra, amire visszaléphetek.”

3 „És Uram, te azt ígérted, hogyha hiszünk, akkor csak kérnünk kell, és kapunk. És Uram, én már egy ideje kérek, és most már sírok: Belefáradtam a kérésbe! Válaszra van szükségem!” Aztán csendben, gyöngéden megtanította nekem, amint Mesterem ismét válaszolt: „Várnod kell!” Így besüppedtem székembe; legy ő zve, csalódva, és panaszkodva Istennek: „Jó, akkor várok…de mire?”

4 Úgy t ű nt, hogy mellém térdelt, és az ő szeme is könnyes, és szelíden azt mondta: „Adhatnék neked jelet. Megrázhatnám az egeket, és elsötétíthetném a napot. Feltámaszthatnám a halottat, és a hegyek futkoshatnának. Megadhatnék mindent, amit kérsz, és meg lennél elégedve. Megkapnád, amit akarsz, de nem ismernél meg ENGEM. Nem ismernéd meg szeretetem minden szent iránt: Nem ismernéd meg azt az er ő t, amit a gyengének adok.

5 Nem tanulnál meg keresztüllátni a csalódás fellegein: Nem tanulnál meg bízni bennem, akkor is, ha nem látsz; Nem ismernéd meg annak örömét, hogy bennem megpihenhetsz, amikor sötétség és csönd vesz körül minden oldalról. Soha nem tapasztalnád meg a szeretetnek ezt a teljességét, ahogy az én Lelkem békessége galambként leszáll; Annyit tudnál, hogy adok és üdvözítek…, De soha nem ismernéd meg szívverésem mélységét.

6 Vigasztalásom fénysugarát, mely beárad a kés ő éjszakába. Azt a hitet, amit akkor adok, ha látás nélkül jársz, a mélységet, melyet meglelsz, ha túllépsz a kívánságaidon. Mert a végtelen Isten megadja, hogy elég lesz, amit ő nyújt. Soha nem ismernéd meg, ha fájdalmad gyorsan elt ű nne, mit jelent, hogy: „ Elég néked az én kegyelmem.” Igen, szeretteidr ő l sz ő tt álmaid egy napon teljesednének, De ó a veszteség! Ha nem formálhatnálak át téged!

7 Tehát légy csöndben gyermekem, és id ő ben meglátod, HOGY A LEGNAGYOBB AJÁNDÉK AZ ÉN MEGISMERÉSEM. És bár válaszom id ő nként rettenetesen késni látszik, ennek ellenére legbölcsebb válaszom, hogy „VÁRJ!”

8 Jeremiás siralmai 3: 22-26 „ Szeret az Úr, azért nincs még végünk, mert nem fogyott el irgalma: minden reggel megújul. Nagy a te h ű séged! Az Úr az én osztályrészem - mondom magamban-, ezért benne bízom. Jó az Úr a benne reményked ő khöz, a hozzá folyamodókhoz. Jó csendben várni az Úr szabadítására.”


Letölteni ppt "Várakozás Részlet Linda Dillow: Elégítsd meg szomjas lelkemet! cím ű könyvéb ő l Mirjam."

Hasonló előadás


Google Hirdetések