Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Resveratrol "Borban az igazság!". Egy erős antioxidáns hatású polifenol Sejtek öregedését gátolja Érrendszerjavító hatású.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Resveratrol "Borban az igazság!". Egy erős antioxidáns hatású polifenol Sejtek öregedését gátolja Érrendszerjavító hatású."— Előadás másolata:

1 Resveratrol "Borban az igazság!"

2 Egy erős antioxidáns hatású polifenol Sejtek öregedését gátolja Érrendszerjavító hatású

3 A Franciáknál átlagosan majdnem annyira megemelkedett a vér-koleszterin mint nálunk, de Magyarországon mégis kb. ötször többen halnak meg szívinfarktus következtében! Miért?

4 Szabadgyök-megkötő hatása gátolja a daganat kifejlődését, vagy fogyasztásával visszafejlődésre kényszeríthetjük a daganatot. Petefészekrák Rezveratrol molekula

5 Csökkenti a kemoterápia mellékhatásait Becslések szerint a rákos megbetegedések kialakulásában 30-70% szerepe van a táplálkozásnak.

6 Összetevők: zselatin, resveratrol, vörösszőlő mag kivonata, bioflavonoid komplex. Egy kapszula tartalmaz: 10 mg resveratrolt, 200 mg vörösszőlő mag kivonatot, 290 mg Flavin7 bioflavonoid komplexet. Teljes resveratrol tartalom: 20 mg. Árak: 250db 7700Ft 20Bp 100db 3500Ft 10Bp 10db 200Ft 0Bp


Letölteni ppt "Resveratrol "Borban az igazság!". Egy erős antioxidáns hatású polifenol Sejtek öregedését gátolja Érrendszerjavító hatású."

Hasonló előadás


Google Hirdetések