Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nano Silver.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nano Silver."— Előadás másolata:

1 Nano Silver

2 Régóta ismert és alkalmazott anyag
Az ezüst nyomelem, a növények, az állatok és az ember számára egyaránt. Már az ókori görögök és a rómaiak is hasznosították az ezüst jótékony hatásait. Italaik az ezüst edényekben jóval hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek ezüstdollárt tettek a tejbe, így az hosszú ideig nem savanyodott meg.

3 Antibakteriális hatás
650-féle mikroorganizmus közül az ezüst a kémcsőben kb. 6 percen belül minden kórokozót elpusztít. Egy antibiotikum legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képes pusztítani! A vastagbélben lévő hasznos baktériumokat nem károsítja, mert a vékonybélben felszívódik.

4 Hatásmechanizmus Az ezüst megbénítja azokat a bizonyos enzimeket, amelyeket az egysejtű baktériumok, gombák, vírusok oxigént felhasználó anyagcseréjük során használnak. Nem ártalmasak viszont az emberi enzimekre, sem pedig az emberi szervezet bármely részének vegyi egyensúlyára. Mindenféle kórokozó szervezetet 6 perc vagy még rövidebb idő alatt hatástalanít. Azok ellenálló képességének nincs ideje kifejlődni.

5 Nano Silver Cikkszám: 654 Ár: 240 Ft Bónusz: 0 Cikkszám: 655

6 Nano Silver 84 M Több mint 84 fajta ásványi anyagot, és nyomelemet tartalmaz. A vitaminokon kívül, több mint 60 féle ásványi anyagra, és nyomelemre van szükségünk. Ezek az anyagok csak egymáshoz kapcsolódva tudnak beépülni.

7 Nano Silver 84 M Hiánybetegségek, hiányállapotok:
Várandósság, szoptatás Csontritkulás Szívproblémák Fogyókúra, vegetáriánus étkezés Krónikus fáradtság, depresszió

8 Nano Silver 84 M A tó vize átfogó spektrumban tartalmazza Földünk ásványi anyagait, amelyek természetes formában, koncentráltan vannak jelen.

9 Nano Silver 84 M Cikkszám: 645 Ár: 240 Ft Bónusz: 0 Cikkszám: 646

10 Nano Silver C 5000 C-vitamin: Vízben jól oldódik, erősen redukáló tulajdonságú vitamin. A napi szükséglet minimuma mg/nap körül van. Legtöbbször ennek sokszorosára van szükségünk.

11 Nano Silver C 5000 Momordica grosvenorii
Kínában évezredek óta használják Akut, vagy krónikus torokgyulladás, légúti megbetegedések. Megszűnteti a hosszú ideje tartó köhögést, segíti a nyálka felszakadását.

12 Nano Silver C 5000 Momordica grosvenorii Időskorban, vérszegénység, székrekedés esetén, a bélmozgás elősegítésére. Cukorbetegek használhatják cukor helyettesítésére. Mivel kalóriát nem tartalmaz, ezért alkalmazhatják fogyókúrázók, mint cukorhelyettesítőt.

13 Nano Silver C 5000 Antocianidinek:
Sok zöldség, gyümölcs és virág színét adják. Az antocianidinek élettani tulajdonságai: szabadgyök fogó, gyulladáscsökkentő, immunerősítő, antibakteriális és antikarcinogén hatás.

14 Nano Silver C 5000 Cikkszám: 651 Ár: 240 Ft Bónusz: 0 Cikkszám: 652

15 Nano Silver RUSTIC Torma (Armoracia rusticana)
Régen a tormát gyógynövényként termesztették. A frissen reszelt torma baktérium- és vírusölő hatású. A felső légutak hurutja esetén is gyakran alkalmazzák.

16 Nano Silver RUSTIC Rendszeres fogyasztását jó hatásúnak vélték:
TBC-re, asztmára, mirigy-, nyirok- és májbántalmak esetén, vérnyomáscsökkentőkéntvizeletelhajtóként és vér-tisztítóként.

17 Nano Silver RUSTIC Cikkszám: 650 Ár: 2340 Ft Bónusz: 6 Cikkszám: 648


Letölteni ppt "Nano Silver."

Hasonló előadás


Google Hirdetések