Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Support.ebsco.com Oktatóprogram Cikk olvasása az EBSCOhost felületen.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Support.ebsco.com Oktatóprogram Cikk olvasása az EBSCOhost felületen."— Előadás másolata:

1 support.ebsco.com Oktatóprogram Cikk olvasása az EBSCOhost felületen

2 Üdvözöljük az EBSCO Cikk olvasása oktatóprogramjában. Az oktatóprogramban bemutatjuk egy Találati lista elem Részletes EBSCOhost rekordjának szolgáltatásait.

3 Megjelenik a Találati lista, és alapértelmezésben megjeleníti az Összes találatot. A Találati lista a bal oszlopban lévő jelölőnégyzetek segítségével szűrhető speciális dokumentumtípusra, például tudományos folyóiratokra, magazinokra, vagy könyvekre/monográfiákra. Kattintson a cikk címére a Részletes rekord megtekintéséhez.

4 A bal oldali oszlopból elérheti a megjelenített elem minden elérhető változatát. Ezek közé a HTML vagy PDF teljes szövege tartozhat. A hasonló találatok megtalálása érdekében végrehajthat SmartText keresést is a keresőkifejezésekre.

5 A jobb oldali oszlopban lévő eszközökkel kinyomtathatja, elküldheti e-mailben, elmentheti, hivatkozássá alakíthatja vagy exportálhatja a cikket, valamint hozzáadhatja mappájához. Ezenkívül hozzáadhat megjegyzést a cikkhez, amelyet elmenthet a személyes mappájába. Kattintson az Állandó link elemre a cikk állandó linkjének eléréséhez, vagy a Könyvjelző elemre a cikk felvételéhez böngészője könyvjelzői közé, vagy megosztásához Facebook, Twitter, Del.icio.us vagy hasonló szolgáltatások segítségével.

6 Ha a rendszergazda engedélyezte, akkor a HTML teljes szöveg esetén elérheti a Hallgatás lehetőséget, amely felolvassa a cikket a felolvasó szolgáltatás segítségével, valamint a Fordítás lehetőséget, amely a cikket számos nyelvre képes lefordítani.

7 Kattintson a PDF teljes szövege hivatkozásra a teljes szöveg megjelenítéséhez a PDF-megjelenítő eszközben.

8 A fenti menüsorban lévő linkekkel visszatérhet a találati listához, finomíthatja a keresést, vagy letöltheti a PDF-et. Az Ebben a munkában oszlop használatával elérheti a forrás azonos számában lévő további cikkeket, vagy használhatja a Másik szám kiválasztása linket.

9 A jobb oldali ikonok segítségével hozzáadhatja a cikket a mappához, valamint elküldheti e-mailben vagy exportálhatja.

10 A teljes online Súgórendszer megtekintéséhez kattintson a Súgó hivatkozásra.

11 Bővebb információért keresse fel az EBSCO támogatási oldalát az alábbi címen: http://support.ebsco.com


Letölteni ppt "Support.ebsco.com Oktatóprogram Cikk olvasása az EBSCOhost felületen."

Hasonló előadás


Google Hirdetések