Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az ápolt és egészséges szájért

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az ápolt és egészséges szájért"— Előadás másolata:

1 Az ápolt és egészséges szájért
Kezdés Kilépés

2 Mennyire ápolt az ön szája?
Ha az alábbi kérdések valamelyikére válasza ‘nem’, akkor kattintson a ‘Következőre’. Mennyire ápolt az ön szája? Naponta többször mos fogat? Használ-e Ön rendszeresen, legalább hetente ötször fogselymet? Megtisztítja fogait étkezések és csipegetések után? Látogatja-e fogorvosát ellenőrzés céljából évente kétszer? Következő

3 Önnek nagy valószínűséggel van ínybetegsége!
Mik a tünetek? Önnek nagy valószínűséggel van ínybetegsége! Az ínybetegség trükkös és fájdalommentes – lehet, hogy a tünetek fel sem tűnnek. Rossz leheletet és fogkárosodást okoz. Korai fázisában még visszafordítható a betegség!

4 ! ! ! ! ! ! Mik a tünetei? Az íny eláll a fogaktól
Az ínybetegség fokozatai. ! Az íny eláll a fogaktól ! Az íny vörös és duzzadt, vagy puha ! Az íny könnyen vérezhet ! Gennyesedés az íny és a fogak között ! Meglazult maradandó fogak ! Harapáskor az alsó és a felső fogazat nem illeszkedik úgy, mint korábban

5 Az ínybetegség fokozatai.
Fogkő kialakulása Első fázis Fogínygyulladás Második fázis Foggyökérhártya-gyulladás Harmadik fázis Fogak elvesztése!

6 Első fázis - Fogkő A fogkő a bevitt táplálékon található mikrobák, valamint a nyálban található cukor és egyéb anyagok következtében keletkezik. Ezek a fogkőképző mikrobák savvá és egyéb veszélyes anyagokká alakulva károsíthatják fogaink és ínyünk épségét, szuvasodást és ínysorvadást okozhatnak.. Következő

7 Első fázis - Fogkő Védje ínyét és fogait a fogkőtől.
Második fázist Az ínybetegség fokozatai. Mivel a fogkő élő mikroorganizmusokat tartalmaz, ahogy növekszik az íny és a fog közé férkőzik, rossz lehelethez, ínygyulladáshoz, ínysorvadáshoz és végül a fogak elvesztéséhez vezet. Védje ínyét és fogait a fogkőtől.

8 Második fázis - Ínygyulladás
Ez az ínybetegség legkezdetlegesebb fajtája, csak az íny legkülső rétegét támadja. Nagyobb problémához vezethet a fogkő, amely ínygyulladást, ínyvérzékenységet és duzzadtságot okozhat. A legnagyobb aggodalomra az adhat okot, amikor a fogak közötti ínyt irritálja a fogkő. Következő

9 Második fázis - Ínygyulladás
Harmadik fázis Az ínybetegség fokozatai. Ha ezt a kezdődő folyamatot nem folyjuk el csírájában, akkor a gyulladás először az ínyre, majd a foggyökérre terjed. Lehet hogy meglepő, de gyakran, mire az ember felismeri, hogy mi is a probléma, már nem lehet kíméletesen segíteni...

10 Harmadik fázis - Súlyos Foggyökérhártya-gyulladás
Tehát mi is a megoldás? Harmadik fázis - Súlyos Foggyökérhártya-gyulladás Ez az utolsó fázis. Mivel a keménységet adó szerkezet megszűnik, a fog meglazul, majd egyszerűen kihullik. A fogatlan, műfogsorral rendelkező betegek száma évről évre nő. Ez elsődlegesen az ínybetegségekre, nem pedig a szuvasodásra vezethető vissza.

11 A megelőzés a megoldás! A fogorvosok manapság a megelőzést preferálják, nem pedig a kezelést. Ez a legjobb megoldás arra, hogy szája teljesen egészséges legyen. Következő

12 A megelőzés a megoldás! Az AP24® szájápoló termékcsalád Ön is adhat fogainak 24 órás védelmet ezzel a teljes körű és ugyanakkor jóízű termékcsaláddal!

13 Az AP24® szájápoló termékcsalád
Az AP24® termékcsaládot tudományos kutatásokat követően hozták létre. Forradalmian új és hatékony, így szájának 24 órás védelmet biztosít a fogkőképződés ellen. Következő

14 Az AP24® szájápoló termékcsalád
Az AP24® egy szabadalmaztatott fogkő képződést akadályozó hatóanyag.. Úgy véd a lepedékképződéstől, hogy a fogak köré egy védőréteget képez. A fogakat fényessé és simává varázsolja és ez a hatás tartósan megmarad! Következő

15 Három lépésben az egészséges és ápolt szájért
1. Lépés - Fogmosás Három lépésben az egészséges és ápolt szájért 2. Lépés - Fogselyem 3. Lépés - Öblítés Az AP24® a fogkővel folytatott harcban hatékonyabb mint bármi az előtt. Kövesse a lépéseket.

16 1. Lépés - Fogmosás AP24® Fogkő elleni fogkefe
Milyen is a csillag-sörtés fogkefe? 1. Lépés - Fogmosás AP24® Fogkő elleni fogkefe Ez az újgenerációs sörtékkel szerelt fogkefe hatékony távolít el a megszokottnál akár 30% -al több fogkövet.

17 Mi is az a csillagsörtés fogkefe?
Használata Mi is az a csillagsörtés fogkefe? Sörtéit csillag formájúra alkották. Minden egyes csillag alakú végződésben 5 barázda található, amelyek végig húzódnak a szár egészén. Ezáltal, fogmosás közben, több fogkrém érintkezik a fogak felületével. Rendkívül kíméletes az ínnyel, és nagyon jó a fogása.

18 Használata Használja legalább kétszer naponta – lehetőség szerint étkezés és nassolás után is. Tartsa a fogkeféjét fogaira 45 fokos szögben, és kör-körösen mozgatva mossa fogait. Irányítsa a sörtéket egészen az íny vonaláig.. Next

19 AP24® Fogkő elleni Fluoridos Fogkrém
Használata Amikor a fogak hátsó részéhez ér, tartsa fogkeféjét vízszintesen, és gyengéd előre-hátra mozdulatokkal folytassa. Amikor a fogak rágófelületéhez ér, merőlegesen állítsa a fogkefét és rövid, de gyors mozdulatokkal mossa fogait..

20 1. Lépés - Fogmosás AP24® Fogkő Elleni Fluoridos Fogkrém
Előzze meg a fogínygyulladást! 1. Lépés - Fogmosás Használata AP24® Fogkő Elleni Fluoridos Fogkrém Szuvasodást megelőző formulája a szokványos fogkrémeknél kétszer hatékonyabban dolgozik a fogkőképződés ellen. Hosszantartó vanília és menta ízű frissesség!

21 Használata Használja az AP24® fogkő elleni fogkefével.
AP24® Fehérítő, fogkő elleni fogkrém Használata Használja az AP24® fogkő elleni fogkefével. Mosson fogat ezzel a fogkrémmel naponta kétszer, reggelit és vacsorát követően. Lehetőség szerint tisztítsa meg fogait minden étkezés után.

22 Előzze meg a fogínygyulladást!
Ne feledd! Előzze meg a fogínygyulladást! Klinikailag bizonyított, hogy a fogkő eltávolítás csökkenti az ínygyulladás kialakulásának eshetőségét. A fogkrém és fogkefe dörzsöléskor, egymás hatását erősítve, eltávolítja fogkövet. Back

23 1. Lépés - Fogmosás AP24® Fehérítő Fluoridos Fogkrém
Használata 1. Lépés - Fogmosás AP24® Fehérítő Fluoridos Fogkrém Ragyogóvá és fehérré varázsolja fogait, sőt még a fogkőképződést is gátolja. Egyedi formulájának köszönhetően segít eltávolítania foltokat, elszíneződéseket és akadályozza a szuvasodás folyamatának megindulását..

24 Használata Használja az AP24® fogkő elleni fogkefével.
2. Lépés - Fogselyem Használja az AP24® fogkő elleni fogkefével. Mosson fogat ezzel a fogkrémmel naponta kétszer, reggelit és vacsorát követően. Lehetőség szerint tisztítsa meg fogait minden étkezés után.

25 2. Lépés - Fogselyem AP24® Fogselyem – hatékony és gyengéd
Miért használjak fogselymet? 2. Lépés - Fogselyem AP24® Fogselyem – hatékony és gyengéd Egyedülálló hatékonysággal távolítja el a lepedéket, de ugyanakkor gyengéd. Eltávolítja a fogkövet és a lepedéket azokról a helyekről is, amelyekhez fogkefével nem férhetünk hozzá. Így az AP24® a fogkő kialakulását előzi meg.

26 Miért használjak fogselymet?
! Ne feledd! Használata Miért használjak fogselymet? A fogselyem feladata az, hogy a fogak közötti területről eltávolítsa a fogkövet és a lepedéket. Fogmosáskor fogunk öt felületéből csak három elérhető. A belső, fogközi rész az igazán problémás terület – itt szokott megindulni az ínygyulladás.

27 Használata Fogjon egy körülbelül 45 cm hosszúságú fogselyem darabot és végeit csavarja középső ujjai köré. Fogja erősen a fogselymet mutató és hüvelykujjával. Finoman vezesse be fogai közé a fogselymet gyengéd előre-hátra mozdulatokkal. Next

28 3. Lépés - Öblítés Használata Tekerje fel a fogselymet egy másik ujjára és haladjon egy következő foghoz. Ne feledje: használjon fogselymet fogmosás után. Használja legalább naponta egyszer.

29 3. Lépés - Öblítés AP24® Fogkő Elleni Fluoridos Szájöblítő
Használata 3. Lépés - Öblítés AP24® Fogkő Elleni Fluoridos Szájöblítő Tisztít és segít meggátolni a fogkőképződést anélkül, hogy a száj természetes PH-értékét megbolygatná. Hosszantartó frissességérzetet ad! Alkohol mentes.

30 AP24® Fogkő elleni Spray Használata Öblögessen a szájöblítővel legalább 1 percig, hogy fellazítsa a még fogon maradt fogkövet. Öblítés után kb. 30 percig kerülje az étkezést. Használja minden fogmosást követően.

31 3. Lépés - Öblítés AP24® Fogkő Elleni Spray
Használata 3. Lépés - Öblítés AP24® Fogkő Elleni Spray Frissességet biztosít naphosszat. Az AP24®-hez híven, akadályozza a fogkőképződést, valamint védi a fogakat és az ínyt.

32 Használata Permetezzen szájába akkor, amikor fogmosásra nincs lehetősége. Olyan érzete lesz, mintha fogat mosott volna. Használja étkezés, nassolás után – vagy amikor kedve tartja! Next

33 Nyugodtan mosolyogjon!
Fejlett szájápolási technológia a gyönyörű és egészséges fogakért és ínyért


Letölteni ppt "Az ápolt és egészséges szájért"

Hasonló előadás


Google Hirdetések