Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az igazság arca ami a bőrt illeti Tru Face™  .

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az igazság arca ami a bőrt illeti Tru Face™  ."— Előadás másolata:

1 Az igazság arca ami a bőrt illeti Tru Face™

2 Igaz tények A bőre oltalmazza Önt.
A bőr pszichológiája  Öregedés  Egy ránc korszakai Igaz tények A bőre oltalmazza Önt. A bőr a test legnagyobb felületű szerve. Védelmező szerepe van, elhatárolja a testét a környezettől.

3 Igaz tények A bőre oltalmazza Önt. A bőr három rétege: Az epidermis
A bőr pszichológiája  Öregedés  Egy ránc korszakai Igaz tények Stratum corneum A bőre oltalmazza Önt. A bőr három rétege: Az epidermis A dermis A hypodermis Az epidermis a dermis

4 Igaz tények A bőr folyamatosan dolgozik.
A bőr pszichológiája  Öregedés  Egy ránc korszakai Igaz tények A bőr folyamatosan dolgozik. Az epidermis a bőr külső rétege. Legmélyebben fekvő rétegében új bőrsejtek keletkeznek. Ezek a sejtek érésük során kiemelkednek a felszíni rétegre, a stratum corneum-ra. Ezután hámlani kezdenek. Stratum corneum Az epidermis legmélyebb rétege

5 Igaz tények Ez egy állandó folyamat. KÖRÜLBELÜL 28 nap alatt
A bőr pszichológiája  Öregedés  Egy ránc korszakai Igaz tények Ez egy állandó folyamat. KÖRÜLBELÜL 28 nap alatt az epidermis teljesen megújul. Stratum corneum Az epidermis legmélyebb rétege

6 Igaz tények A dermis a bőr kötőszövete.
A bőr pszichológiája  Öregedés  Egy ránc korszakai Igaz tények A dermis a bőr kötőszövete. A dermisben találhatóak a fibroblaszt sejtek. Ezek a sejtek felelősek a kollagén- és elasztinrostok előállításáért. Fibroblaszt sejtek Kollagén- és elasztinrostok

7 A bőr pszichológiája  Öregedés  Egy ránc korszakai
Igaz tények A kollagénrostok biztosítják a bőr szilárdságát azáltal, hogy hálószerű struktúrát alkotnak. Az elasztin a lágyságért és rugalmasságért felelős. Fibroblaszt sejtek Kollagén- és elasztinrostok

8 Igaz tények Ahogy öregszünk, ráncok jelennek meg. Miért?
A bőr pszichológiája  Öregedés  Egy ránc korszakai Igaz tények Ahogy öregszünk, ráncok jelennek meg. Miért? Az epidermis bőrmegújító folyamata természetes módon lelassul az öregedés során. Kevesebb kollagén- és elasztinrost termelődik, szövedékük struktúrája meggyengül.

9 Igaz tények Ahogy öregszünk, ráncok jelennek meg. Miért?
A bőr pszichológiája  Öregedés  Egy ránc korszakai Igaz tények Ahogy öregszünk, ráncok jelennek meg. Miért? A dermis elveszíti feszességét és rugalmasságát. A bőr nem képes többé a nedvesség megtartására. A bőr elvékonyodik, szárazabb lesz és különböző mélységű hasadékok keletkeznek benne. Így alakul ki egy ránc.

10 Igaz tények Minden korban előfordulnak ráncok:
A bőr pszichológiája  Öregedés  Egy ránc korszakai Igaz tények Minden korban előfordulnak ráncok: A huszonéves korban megjelenő finom vonalak az ötvenes évekre mély barázdákká válnak.

11 A bőr pszichológiája  Öregedés  Egy ránc korszakai
Húsz évesen A homlok és a szemöldökök közti bőr függőleges ráncai gyakran láthatóvá válnak. A szem körüli finom vonalak még alig észrevehetőek.

12 Harminc évesen Az epidermis bőrmegújító folyamata lelassul.
A bőr pszichológiája  Öregedés  Egy ránc korszakai Harminc évesen Az epidermis bőrmegújító folyamata lelassul. A bőr egyre kevesebb folyadékot tud megtartani. Egyre érzékenyebbé válik. Mérsékelt vonalak kezdenek megjelenni.

13 Negyven évesen Mélyebb ráncok és vonalak jelennek meg.
A bőr pszichológiája  Öregedés  Egy ránc korszakai Negyven évesen Mélyebb ráncok és vonalak jelennek meg. A bőr kiszárad és elveszíti rugalmasságát. A szem és a száj sarkában, az ajkak körül, a szemöldökök közt és az orr mellett jobban kivehetővé válnak a ráncok.

14 A bőr pszichológiája  Öregedés  Egy ránc korszakai
Ötven évesen Abban a korban, melyben a legtöbb nőnél jelentkezik a klimax, a hormonális változások felgyorsítják a bőr öregedését. A bőr lényegesen kevesebb nedvességet tud megtartani, sokat veszít rugalmasságából. A finom vonalak, melyek a huszas éveiben jelentek meg, gyakran mély barázdák, mire eléri az ötven éves kort.

15 A bőr pszichológiája  Öregedés  Egy ránc korszakai
Igaz tények 2001-ben a vásárlók átlagosan 40 milliárd dollárt költöttek világszerte bőrápoló szerekre az öregedés jelei ellen. A bőre felfedi az igazságot arról, mennyire törődik önmagával.

16 Az öregedés felgyorsulása
Fizikai nyomás  Környezeti hatások Az öregedés felgyorsulása A bőr öregedésének felgyorsulásához két dolog vezet: Ráncokkal járó arckifejezések során bekövetkező nyomás A környezettel járó igénybevétel: mindennapos napfény, légszennyeződés vagy cigarettafüst.

17 Fizikai nyomás  Környezeti hatások
“Akár a húszas, akár az ötvenes éveiben jár, a ráncokat okozó helyzetek felismerése az első lépés az öregedés jelei elleni küzdelemben a fiatalos megjelenés felé.” Dr. Jeannette Graf, orvos és kutató bőrgyógyász, a Nu Skin® Tanácsadó Testületének tagja.

18 Ráncokat okozó szokások
Fizikai nyomás  Környezeti hatások Ráncokat okozó szokások Megszokott izommozdulatok nap mint nap, évről évre: Hunyorítás vagy mosolygás Szemöldökráncolás Homlokráncolás vagy csücsörítés

19 Ráncokat okozó szokások
Fizikai nyomás  Környezeti hatások Ráncokat okozó szokások Oldalon vagy hason történő alvás Forró fürdő Súlyingadozás Kiegyensúlyozatlan diéta és alváshiány Dohányzás

20 Fizikai nyomás  Környezeti hatások
Bizonyos környezeti hatások károsítják a bőrt és felgyorsítják az öregedés jeleinek megjelenését. Például: Tűző napfény Légszennyezettség és cigarettafüst Forró vagy hideg száraz levegő

21 Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató
Mutassa igazi arcát A Nu Skin® olyan továbbfejlesztett bőrápoló kezelést nyújt, ami hatásosan száll szembe a fizikai és környezeti hatásokkal és megelőzi az öregedés jeleit a bőrön.

22 Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató
Mutassa igazi arcát A legkorábbi finom vonalaktól a legmélyebb ráncokig. Tru Face Bőrápoló Gél – harcba száll a finom vonalakkal és visszaadja a bőr ragyogását. Tru Face Ráncsimító – elsimítja a mérsékelt és mély vonalakat a száj és a szemek körül, valamint a homlokon.

23 Tru Face™ Bőrápoló Gél 30 ml Kód: 97102698
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Tru Face™ Bőrápoló Gél 30 ml Kód:

24 Tru Face™ Bőrápoló Gél Hatások:
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Tru Face™ Bőrápoló Gél Hatások: Harcba száll az öregedés legkorábbi jeleivel Megvédi a bőrt a környezeti hatásoktól, például a napfénytől Segít tisztán tartani a bőrt

25 Tru Face™ Bőrápoló Gél Hatások:
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Tru Face™ Bőrápoló Gél Hatások: Minimalizálja a vonalak és ráncok kialakulását Visszaadja a bőr természetes ragyogását Minden korosztály és bőrtípus számára ajánlott, főleg a húszas és harmincas éveiben.

26 Tru Face™ Bőrápoló Gél Az összetevők ereje Kelpadelie
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Tru Face™ Bőrápoló Gél Az összetevők ereje Kelpadelie Tengeri alga a Déli-sarkkörről, amely segít megvédeni a kollagén és elasztin szerkezetét.

27 Tru Face™ Bőrápoló Gél Hogyan működik? Kelpadelie
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Tru Face™ Bőrápoló Gél Hogyan működik? Kelpadelie A kelpadelie oltalmazó közegként működik a napfény bőrre gyakorolt hatásai ellen. Amikor a napfény áthatol a bőrön, egy bizonyos mmp-3 enzim termelését indítja el. Az mmp-3 enzim megtöri a kollagénrostokat, ezáltal meggyengíti a kollagénszövedék struktúráját.

28 Tru Face™ Bőrápoló Gél Hogyan működik? Kelpadelie
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Tru Face™ Bőrápoló Gél Hogyan működik? Kelpadelie A kelpadelie meggátolja az mmp-3 tevékenységét, megvédi a kollagénrostokat.

29 Tru Face™ Bőrápoló Gél Az összetevők ereje Kelpadelie
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Tru Face™ Bőrápoló Gél Az összetevők ereje Kelpadelie Segít megelőzni az öregedés korai jeleit, a finom vonalakat és ráncokat Segít megőrizni a bőr puhaságát és tisztaságát A kelpadelie a Retinolhoz hasonló eredményeket ér el anélkül, hogy fényérzékenységet okozna.

30 Tru Face™ Bőrápoló Gél Az összetevők ereje
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Tru Face™ Bőrápoló Gél Az összetevők ereje A Folyékony Kristály Technológia lehetővé teszi az A-vitamin bőrbe juttatásának időzítését. A Kristály spirál koleszteril észterekből áll, melyek természetes úton nedvesítik a bőrt. Az A-vitamin (Retinyl Palmitate) antioxidáns védelmet biztosít.

31 Tru Face™ Bőrápoló Gél Az összetevők ereje
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Tru Face™ Bőrápoló Gél Az összetevők ereje A Réz PCA segít a bőr nedvességének megtartásában, hogy rugalmas és sima maradjon. A Gingko Biloba segít fenntartani az arc fényét A Zöld tea és a Fekete üröm nyugtatja és elzsongítja a bőrt

32 Hogyan és mikor használjuk
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Hogyan és mikor használjuk Használja reggel és este minden nap mosakodás, sminkelés és a Tru Face™ Ráncsimító alkalmazása után. Pumpáljon három adagot és terítse szét bőrén és nyakán, felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal.

33 Hogyan és mikor használjuk
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Hogyan és mikor használjuk Ne kerüljön gél a szemhéjra és a szembe. Felvitele után használjon Nu Skin bőrnedvesítőt vagy más, hasonló terméket.

34 Tru Face™ Ráncsimító 30 ml Kód: 97102704
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Tru Face™ Ráncsimító 30 ml Kód:

35 Tru Face™ Ráncsimító Hatások:
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Tru Face™ Ráncsimító Hatások: Segít megelőzni a mély barázdák megjelenését, különösen a száj és a szemek körül, valamint a homlokon. Szembeszáll az öregedés fizikai nyomás által okozott jeleivel.

36 Tru Face™ Ráncsimító Hatások:
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Tru Face™ Ráncsimító Hatások: Prokollagén peptideteket tartalmaz, egy forradalmi, szabadalmaztatott technológiát, mely gátolja a mérsékelt és mély vonalak, ráncok megjelenését.

37 Tru Face™ Ráncsimító Hatások:
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Tru Face™ Ráncsimító Hatások: Minden bőrtípushoz gyengéd és biztonságos. Különösen ajánlott a 30as, 40es és 50es éveiben. Használható más Nu Skin® bőrápoló termékekkel együtt.

38 Tru Face™ Ráncsimító Az összetevők ereje:
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Tru Face™ Ráncsimító Az összetevők ereje: A prokollagén peptidek (Palmitoyl-Pentapeptide 3) öregedést gátló jeleket küldenek a kollagén termelő sejteknek (a fibroblasztoknak), hogy csökkentsék a mérsékelt és mély vonalak megjelenését és elősegítsék a feszesebb, fiatalosabb bőrt.

39 Prokollagén peptidek Hogyan működik?
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Prokollagén peptidek Hogyan működik? A peptidek a kommunikáció eszközei testünk sejtjei között. Ahogy a slusszkulcs elindítja az autó motorját, a peptidek a kulcsai annak, hogy a fibroblaszt sejtek jelet kapjanak a kollagéntermelés elindításához.

40 Prokollagén peptidek Hogyan működik?
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Prokollagén peptidek Hogyan működik? A peptidek aprók és könnyen felszívódnak a bőrben. A bőrre való felvitel után az epidermisből a dermis rétegébe vándorolnak, ahol a fibroblaszt sejtek találhatóak.

41 Prokollagén peptidek Hogyan működik?
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Prokollagén peptidek Hogyan működik? A fibroblaszt sejtek jelet kapnak a peptidektől, hogy indítsák el a kollagéntermelést. A kollagénszövet struktúrája megerősödik, a bőr feszesebbé válik. A dermis kitágul, az epidermis réteg megnövekedik, ezáltal előidézi a ránc mélységének csökkenését.

42 Prokollagén peptidek Hogyan működik?
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Prokollagén peptidek Hogyan működik? A fibroblaszt sejtek jelet kapnak a peptidektől, hogy indítsák el a kollagéntermelést. A kollagénszövet struktúrája megerősödik, a bőr feszesebbé válik. A dermis kitágul, az epidermis réteg megnövekedik, ezáltal előidézi a ránc mélységének csökkenését.

43 Klinikai teszteredmények
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Klinikai teszteredmények A peptidek használatát tartják a vezető technológiának orvosi körökben, mert a megcélzott feladatot specifikusan látják el.

44 Klinikai teszteredmények
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Klinikai teszteredmények A Tru Face™ Ráncsimító 12 héten át tartó használata a klinikai tesztekben résztvevő 42 személynél 91%-ban a ráncok jelentős enyhülését eredményezte. A tesztek folyamatos javulást mutattak további 6 hónapon keresztül. Előtte Utána

45 Hogyan és mikor használjuk
Hatások  Az öszetevők ereje  Használati útmutató Hogyan és mikor használjuk Használja reggel és este minden nap mosakodás és sminkelés után. Vigyen fel egy keveset a szeme és szája köré, valamint a homlokán található mély vonalakra és ráncokra. Használjon utána Tru Face™ Bőrápoló Gélt és Nu Skin bőrnedvesítőt vagy más, hasonló bőrápoló termékeket.

46 Az igazság az arcára van írva.
A bőre felfedi az igazságot arról, mennyire törődik önmagával. Tru Face™ Bőrápoló Gél 30 ml Kód: Tru Face™ Ráncsimító 30 ml Kód:


Letölteni ppt "Az igazság arca ami a bőrt illeti Tru Face™  ."

Hasonló előadás


Google Hirdetések