Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Minden, amit tudni akartál a szexről, de sosem merted megkérdezni Everything You Always Wanted to Know About Sex (But Were Afraid to Ask), 1972, Woody.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Minden, amit tudni akartál a szexről, de sosem merted megkérdezni Everything You Always Wanted to Know About Sex (But Were Afraid to Ask), 1972, Woody."— Előadás másolata:

1 Minden, amit tudni akartál a szexről, de sosem merted megkérdezni Everything You Always Wanted to Know About Sex (But Were Afraid to Ask), 1972, Woody Allen

2

3

4 Megint egy film, aminek címét messze többen ismerik, mint ahányan látták. Allen harmadik mozija David Reuben felvilágosító könyve alapján a szexualitás hét különös aspektusát villantja fel. Allen ezzel a parodisztikus szkeccsfilmmel megint megelőzte kortársait, és nem csak saját rendezői sokoldalúságát mutatta meg, de Mel Brookstól John Landisig inspirációul szolgált egy egész generációnak. Ettől függetlenül ez nem egy mestermű: a hét fejezetből egy teljes kudarc (perverz tévéshow), kettő gyenge (transzvesztita férj, gigászi mell), és a maradék négy is csak fenntartásokkal szórakoztató. Stílusa miatt a legérdekesebb a római felvonás, amely a hasonló olasz házassági szkeccseket figurázza ki; a legemlékezetesebb pedig a bárányszerelem, amelyben Wilder felkavaró, drámai alakítást nyújt.

5

6

7 1616

8

9


Letölteni ppt "Minden, amit tudni akartál a szexről, de sosem merted megkérdezni Everything You Always Wanted to Know About Sex (But Were Afraid to Ask), 1972, Woody."

Hasonló előadás


Google Hirdetések