Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MIT TEHETEK ÉRTED? „Én nem születtem varázslónak, csodát tenni nem tudok, És azt hiszem, már észrevetted, a jótündér nem én vagyok. De ha eltűnne az.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MIT TEHETEK ÉRTED? „Én nem születtem varázslónak, csodát tenni nem tudok, És azt hiszem, már észrevetted, a jótündér nem én vagyok. De ha eltűnne az."— Előadás másolata:

1

2 MIT TEHETEK ÉRTED?

3 „Én nem születtem varázslónak, csodát tenni nem tudok, És azt hiszem, már észrevetted, a jótündér nem én vagyok. De ha eltűnne az arcodról ez a sötét szomorúság, Úgy érezném, vannak még csodák.

4 Mit tehetnék érted, hogy elűzzem a bánatod, Hogy lelked mélyén megtörjem a gonosz varázslatot? Mit tehetnék érted, hogy a szívedben öröm legyen? Mit tehetnék, áruld el nekem.

5 Nincsen varázspálcám, mellyel bármit eltüntethetek És annyi minden van jelen, mit megszüntetni nem lehet De ha eltűnne az arcodról ez a sötét szomorúság, Úgy érezném, vannak még csodák.

6 Mit tehetnék érted, hogy elűzzem a bánatod, Hogy lelked mélyén megtörjem a gonosz varázslatot? Mit tehetnék érted, hogy a szívedben öröm legyen? Mit tehetnék, áruld el nekem.

7 Nincsen hétmérföldes csizmám, nincsen varázsköpenyem Hogy holnap is még veled leszek, sajnos, nem ígérhetem. De ha eltűnne az arcodról ez a sötét szomorúság, Úgy érezném, vannak még csodák.

8 Mit tehetnék érted, hogy elűzzem a bánatod, Hogy lelked mélyén megtörjem a gonosz varázslatot? Mit tehetnék érted, hogy a szívedben öröm legyen? Mit tehetnék, áruld el nekem.

9 Mit tehetnék, áruld el nekem. Hát mit tehetnék, áruld el nekem."

10 www.gittamin.gportal.hu Zene: Bródy János Énekel: Halász Judit


Letölteni ppt "MIT TEHETEK ÉRTED? „Én nem születtem varázslónak, csodát tenni nem tudok, És azt hiszem, már észrevetted, a jótündér nem én vagyok. De ha eltűnne az."

Hasonló előadás


Google Hirdetések