Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A lelkigondozói beszélgetés © Copyright 2009 Child Evangelism Fellowship.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A lelkigondozói beszélgetés © Copyright 2009 Child Evangelism Fellowship."— Előadás másolata:

1 A lelkigondozói beszélgetés © Copyright 2009 Child Evangelism Fellowship

2 A lelkigondozói beszélgetés I. Mit kell szem előtt tartanod? a. „Az Úrtól jön a szabadítás!” (Zsolt 3,9) – Függj a Szentlélektől! b. Isten Igéje alapján végezd – Használd a Bibliád! c. Minden gyermek más - Legyen elég időd! d. Legjobb négyszemközt végezni e. Bölcsességre van szükséged – Keress alkalmas helyet!

3 A lelkigondozói beszélgetés II. Hogyan kezd a beszélgetést? a. Teremts oldott légkört b. Állítsd fel a „diagnózist” c. Kérdések, amelyek segítenek 1. Más miatt jöttek 2. Még nem értik 3. Már megtértek 4. Komoly vággyal jöttek

4 A lelkigondozói beszélgetés III. Beszélgetés az első három csoportba tartozó gyermekkel a. Aki más miatt jött b. Aki nem értett meg mindent c. Aki már megtértnek vallja magát

5 A lelkigondozói beszélgetés IV. Beszélgetés a negyedik csoportba tartozó gyermekkel, aki még nem tért meg a. Megértette-e az evangélium üzenetét? 1. Kérdések Istenről 2. Kérdések a bűnről 3. Kérdések az Úr Jézusról 4. Kérdések az üdvösségről

6 A lelkigondozói beszélgetés b. Mutasd meg neki a meghívó igeverset! c. Magyarázd meg neki az igeverset! d. Kérd meg, hogy gondolja át, mit is akar most tenni! e. Engedd meg, hogy eldöntse, mit akar tenni! f. Bíztasd hangos imádkozásra!

7 A lelkigondozói beszélgetés g. Beszélj vele az üdvbizonyosságról 1. Isten Igéje 2. A Szentlélek 3. Megváltozott élete h. Bátorítsd hálaadásra! i. Adj további segítséget megmentett életének kezdetén! j. Tanítsd meg neki Isten egyik ígéretét! k. Imádkozz vele!

8 A lelkigondozói beszélgetés V. Néhány tanács az új élethez a. Olvasd a Bibliát és engedelmeskedj neki! b. Beszélgess Istennel, aki mennyei Atyád! c. Mondd el másoknak, mit tett veled Isten! d. Ha bűnt követsz el, valld meg Istennek! e. Járj olyan helyre, ahol együtt lehetsz Isten gyermekeivel!


Letölteni ppt "A lelkigondozói beszélgetés © Copyright 2009 Child Evangelism Fellowship."

Hasonló előadás


Google Hirdetések