Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Alcím mintájának szerkesztése 2009. 12. 23. A kínai konyhaművészet Készítette: Buslig Szonja Andrea.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Alcím mintájának szerkesztése 2009. 12. 23. A kínai konyhaművészet Készítette: Buslig Szonja Andrea."— Előadás másolata:

1 Alcím mintájának szerkesztése A kínai konyhaművészet Készítette: Buslig Szonja Andrea

2 A kínai konyha alapvető eszközei

3 A kínai konyha alapvető eszközei Wok 炒菜锅

4 A kínai konyha alapvető eszközei Bambusz pároló edények 竹蒸茏

5 A kínai konyha alapvető eszközei Kínai lapátka 锅铲

6 A kínai konyha alapvető eszközei Kínai szűrők 漏勺、笊篱

7 A kínai konyha alapvető eszközei Kínai vaslap 铁盘

8 A kínai konyha alapvető eszközei Agyagedények 砂锅、汽锅

9 A kínai konyha alapvető eszközei Hosszú evőpálcák 长筷子

10 A kínai konyha alapvető eszközei Vágódeszka 切菜板

11 A kínai konyha alapvető eszközei Bárd 菜刀

12 A kínai konyha ételkészítési módjai

13 A kínai konyha ételkészítése módjai Sütés 烤

14 A kínai konyha ételkészítése módjai Főzés 煮

15 A kínai konyha ételkészítése módjai 煎 Sütés kevés olajban

16 A kínai konyha ételkészítése módjai 炖 Párolás

17 A kínai konyha ételkészítése módjai 红烧 Vörösre párolás

18 A kínai konyha ételkészítése módjai Tisztára párolás 熬

19 A kínai konyha ételkészítése módjai Dobva-rázva sütés 炒

20 A kínai konyha ételkészítése módjai Bő olajban sütés 油炸

21 A kínai konyha ételkészítése módjai Gőzölés 蒸

22 A kínai konyha ételkészítése módjai Dupla gőzölés 蒸

23 A kínai konyha ételkészítése módjai - Sózás - Savanyítás - Kovászolás - Szárítás - Összefőzés - Fröcskölés - Merítés - Öblítés - Füstölés

24 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Alcím mintájának szerkesztése 2009. 12. 23. A kínai konyhaművészet Készítette: Buslig Szonja Andrea."

Hasonló előadás


Google Hirdetések