Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA."— Előadás másolata:

1 A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA

2 Hogyan tudsz valakit asszisztálni ( mozgatni ) a döntéshozatalban.
Nagyon sokan elakadnak a döntéshozatal fázisában. Itt kell nekünk segíteni ebben a folyamatban a jelöltünknek. Használjuk az 1-10-ig skálát.

3 Hogyan? A folyamat során muszáj ezt használni, hogy tudjunk fókuszálni az igazi problémára, ne vegyük el senkinek az idejét és sokkal eredményesebbek legyünk. Pld: Légy szíves mondd meg nekem, hogy ha a 10-es skálán a 10. azt jelenti, hogy kész vagy az üzletet elkezdeni, hová sorolnád most magad? Ha a válasz az, : „ én úgy érzem 7-es vagyok.” Ok. Akkor azt szeretném megkérdezni, hogy mi az amit nem értesz, miben tudok segíteni, hogy elmozduljál a 10-esre. Tudod a 10-es azt jelenti, hogy te kész vagy el kezdeni.

4 Válaszok: - Hát tényleg meg kellene értenem a kompenzációs tervet. - Kinek tudnám én ez a lehetőséget bemutatni? - Hogyan tudnám elkezdeni, hogy sikeres legyek ? - Mit mondjak a jelöltjeimnek? - Még soha nem használtam videó konferenciát nehéz ez? Nagyon szégyenlős vagyok én nem tudok prezentációkat tartani. - Kihez tudok fordulni ha elakadok? Menyi ideig tart nekem megtanulni, hogy pénzt tudjak ezzel keresni? Soha nem építettem hálózatot. Mennyi ideig tart felépíteni ezt az üzletet, hogy abba tudjam hagyni a munkámat ?

5 Ezek a válaszok fontosak neked ahhoz, hogy ne kezd el előröl, csak azzal a témával foglalkozzál ami tud benneteket tovább segíteni a célponthoz a eshez. Meg kell tudjad, hogy mi tartja vissza és mi az ami érdekli őket. Ez nagyon egyszerű, bárki meg tudja csinálni. EZ NAGYON ERŐS ZÁRÁSI TECHNIKA.

6 Ha valaki pld. azt mondja, hogy a párom,( férjem, feleségem) hogy ha én megcsinálom ezt el fog tőlem válni. Azt kell javasolnod: - akkor minden féle képen meg kell beszéljed vele. Szerinted mikor lenne alkalmas ez? Talán ha úgy gondolod én is be tudok segíteni ebben. Ha ilyen a helyzet legyél támogató ebben. Többet azonnal nem tudsz elérni.

7 Mi a helyzet ha valaki azt mondja, hogy én 9-es vagyok.
Ismét meg kell kérdezni, hogy mit tudok segíteni neked, hogy a 10-re tudjalak mozdítani? Válasz: - Nem tudnak válaszolni . – Vagy azt mondják: Nem tudom, hogy mi lehetne. Lehetséges, , hogy te egy 10-es vagy már csak félsz elkötelezni magad? Ne felejtsd el, hogy ez a Te saját vállalkozásod, de nem vagy egyedül. Én is akkor leszek sikeres, ha segítek Neked pénzt keresni. Azt tudnod kell, mikor kimondod az IGEN-t az én munkám és felelősségem akkor kezdődik. Yan tudsz vlakit aszisztálni ( mozgatni a döntéshozatalba

8 Érted ezt, hogy ez miért van így igaz?
Ezzel te megértetted velük, hogy ti ezt közösen együtt fogjátok csinálni, egy csapat vagytok és csak együtt és közösen tudtok sikeresek lenni. Ez csak így működik. ezt csak a 9-esek esetében tudod így alkalmazni. Bizalmat, biztatást, együttműködést, közös siker érdekét kell éreztetni velük.

9 Bizalmat, biztatást, együttműködést
a közös siker  érdekét kell éreztetni velük. Ha ezt komolyan veszed ÉS ÍGY TEVÉKENYKEDSZ  sikeres leszel. SIKER = PÉNZ ! Ha csak mondod  és nem teszed meg rövid lesz a sikered vagy nem is lesz sikered. Ne felejtsd el: CSAK  MIATTAD CSATLAKOZTAK !


Letölteni ppt "A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA."

Hasonló előadás


Google Hirdetések