Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

!!! Tegyünk együtt Értük.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "!!! Tegyünk együtt Értük."— Előadás másolata:

1 !!! Tegyünk együtt Értük

2 Nők szerepe a nagyvilágban
Muzulmán nők: A férj alárendeltjei Leginkább befolyásoló tényező a vallás Mindennapos a családon belüli erőszak (bár ez előfordul számos helyen Európában is) A Korán nem ítél el Európai nők: Női egyenjogúság Érvényesülnie kell a hivatásában, úgy mint feleség és mint anya  ezáltal nyernek magabiztosságot (egyenjogú partnerként kezelik) !

3 Kongó 2007. Harcoló csapatok tartják rettegésben a lakosokat
Felborult a férfi-női egyensúly (agresszió, nők bántalmazása) Erre egy igen megrázó példa: Egy asszonyt öten erőszakoltak meg a férje szeme láttára februárban. A férfiak fegyvert szorítottak a férj mellkasához, mondván ha lehunyja a szemét, lelövik. Amikor végeztek a nővel lelőtték. Ez „csak” egy példa, de sajnos nem az egyetlen.

4 Legyen fő erényünk az emberek egyenjogúságának elfogadása!!!
Rasszizmus Március 21-e a Rasszizmus Elleni Világnap. E napon szerte a világon megemlékezéseket és demonstrációkat tartanak - figyelemfelhívásul a rasszista kirekesztés és elnyomás ellen Hazánk Miskolcon adott otthont ennek E rendezvény mottója: "Lépjünk fel együtt a rasszizmus ellen, a jogállamiságért!„ Kérem, kattintson a képre a videó megtekintéséhez. Hogyan? Legyen fő erényünk az emberek egyenjogúságának elfogadása!!!

5 Éhezés??? Napjainkban egyre fontosabb a külső megjelenés. A csinos, szép emberek könnyebben találnak jó munkahelyet, és sikeresebbek az ellenkező nem körében is. Gondoltuk volna??? Az emberiség egy része, 800 millió ember alultáplált, közülük 300 millió éhezik, és naponta 23 ezer ember pusztul el éhhalálban (ez a szám pl. városunk, Orosháza lakosságának 2/3-át teszi ki) A következőkben láthatunk néhány példát lehetetlen életkörülményekre!!! DE

6 Alultápláltság „A növekvő élelmiszerárak miatt jövőre már több mint egymilliárd ember fog éhezni a Földön - véli egy ENSZ-szakértő. Az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) szeptemberben 925 millióra becsülte azok számát, akik nem jutnak elegendő táplálékhoz.”

7 Embertársaink EGYETLEN
Becslések szerint jelenleg mintegy 6,5 millió ember éhezik a 23 milliós Észak-Koreában, ám ez a szám még növekedhet külső beavatkozás híján. Hangsúlyozni kell,hogy ez nem az eset. EGYETLEN

8 Ez a szegénység nem csak Afrikára jellemző,
hanem Földünk számos részére !!!

9 Tegyünk együtt Értük Segítsünk PL.: !!! -adónk 1%-ával (ha tehetjük)
-nem használt ruháinkkal -élelmiszerrel -játékokkal . stb.

10 Szeressük egymást feltétel nélkül!
Kérem, kattintson a képek egyikére a videó megtekintéséhez.

11 Köszönöm a megtisztelő figyelmüket
!!!


Letölteni ppt "!!! Tegyünk együtt Értük."

Hasonló előadás


Google Hirdetések