Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Volt egyszer egy sziget. Ott lakott minden emberi tulajdonság - Vidámság, Szomorúság, Bölcsesség… és többek közt Szeretet is.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Volt egyszer egy sziget. Ott lakott minden emberi tulajdonság - Vidámság, Szomorúság, Bölcsesség… és többek közt Szeretet is."— Előadás másolata:

1

2 Volt egyszer egy sziget. Ott lakott minden emberi tulajdonság - Vidámság, Szomorúság, Bölcsesség… és többek közt Szeretet is.

3 Egy naponn arról értesültek, hogy szigetük el fog süllyedni, ezért hajóikba száltak és elhagyták azt. Egyedül Szeretet maradt ott, az utolsó pillanatig. Mikor a sziget már majdnem elsüllyedt, Szeretet elhatározta, hogy segítséget kér.

4 Gazdagság haladt ott el egy luxusjachton és Szeretet megkérdezte: " - Gazdagság, magaddal vinnél ? " " - Nem vihetlek mert sok aranyat és ezüstöt viszek és nincs hely számodra. "

5 Szeretet akkor Büszkeségnek kiáltott aki éppen arra járt egy pompás hajón, " Büszkeség, kérlek, felvennél a hajódra?, " " Nem tehetem… " válaszolt Büszkeség, " - itt minden annyira tökéletes, - még elrontanál valamit’"

6 Késõbb, Szeretet, Szomorúságot pillantotta meg, " Szomorúság, kérlek engedd, hogy veled menjek. " " Ó, Szeretet," felelte Szomorúság, " most annyira szomorú vagyok… egyedül kell maradnom. "

7 Jó Hangulat is ott ment el de olyan elégedett volt, hogy nem hallotta Szeretet kiáltását.

8 Egyszer egy hang szólalt meg: " Gyere Szeretet, magammal viszlek. " Egy ör e g mondta ezt. Szeretet annyira boldog és hálás volt, hogy elfelejtette megkérdezni megmentője nevét. -Amint partot értek az öreg eltávozott.

9 Szeretet rájött mulasztására és megkérdezte Ismeretet: " Ismeret, meg tudnád mondani, hogy ki volt az aki segített rajtam ? " " Idő volt " válaszolta Ismeret.

10 " Idő ? " kérdezte Szeretet, " De miért pont Idő segített ? " Ismeret bölcsen válaszolt: "Mert csak Idő képes megérteni, hogy milyen fontos az életben a Szeretet."

11 Küld tovább ezt az üzenetet barátaidnak, hogy megértsék, mennyire fontosak számodra!


Letölteni ppt "Volt egyszer egy sziget. Ott lakott minden emberi tulajdonság - Vidámság, Szomorúság, Bölcsesség… és többek közt Szeretet is."

Hasonló előadás


Google Hirdetések