Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egyszer, nagyon-nagyon régen, amikor az Isten egy pillantásra megálmodta a világot, igen, pont abban a pillanatban Rád is gondolt. És elmosolyodott.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egyszer, nagyon-nagyon régen, amikor az Isten egy pillantásra megálmodta a világot, igen, pont abban a pillanatban Rád is gondolt. És elmosolyodott."— Előadás másolata:

1

2

3 Egyszer, nagyon-nagyon régen, amikor az Isten egy pillantásra megálmodta a világot, igen, pont abban a pillanatban Rád is gondolt. És elmosolyodott. Örült neked.

4 Az Isten, már akkor hallotta az összes gyermekkori gügyögésedet; látta az els ő bizonytalan lépéseidet a f ű ben, és az els ő "a" bet ű t amit belerajzoltál az elemista füzet csíkjaiba. Isten tovább mosolygott, és szívesen nézett téged.

5 Ő már akkor el ő re látta a durcássért ő déseidet, a toporzékolós kiabálásodat, a barátaid melletti kiállásodat, az els ő szerelmes pillantásodat... Minden percedet el ő re látta, hallotta, érezte és értette.

6 És minden perced szépségéért el ő re lelkesedett. Az Isten jól megfigyelt téged. Megnézte a kezed, a vállad és a lábaidat. Megnézte hátad ívét, gerinced vonalát, csigolyáid alakját és erejét.

7 Ebben az ő srégi teremt ő pillanatban, ő szinte szeretetb ő l teremtett neked egy pont a hátadhoz ill ő, keresztet. Amilyet senki másnak nem adott.

8 Rád nézett az Isten, és tetszettél neki a kereszteddel. Örömmel látta, hogy mindaz amit alkotott jó. Búcsúzóul, amikor még egy röpke mosoly erejéig visszapillantott rád, meger ő sítette a lábadat, hogy könnyebben vidd a kereszted.

9 Arra gondolt, hogy ha majd eljön az id ő és világra jössz, akkor szívesen segít majd Neked, ha kéred. Mert ez alatt a teremt ő pillanat alatt még jobban megszeretett a kereszteddel együtt.

10 Ez a "Világ legjobb barátainak hete" Küld el ezt minden jó barátodnak. Nekem is, ha köztük vagyok. Figyeld meg mennyien válaszolnak vissza. Ha többen, mint három akkor igazán szeretetre méltó személy vagy.

11 Én várom.


Letölteni ppt "Egyszer, nagyon-nagyon régen, amikor az Isten egy pillantásra megálmodta a világot, igen, pont abban a pillanatban Rád is gondolt. És elmosolyodott."

Hasonló előadás


Google Hirdetések